FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - TWENTE, JOI, 22:05, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Se mută în balon? Steliştii iau în calcul varianta antrenamentelor pe sintetic

Articol de GSP - Publicat luni, 13 februarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 12 februarie 2012 19:35

Steliştii sînt disperaţi din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile şi se gîndesc chiar să se antreneze pe teren sintetic


Viscolul şi gerul de afară sînt inamicii principali ai steliştilor înaintea partidei de joi seară. După ce sîmbătă şi duminică s-au antrenat pe zăpadă şi la temperaturi de minus 10 grade Celsius, cei din staff se gîndesc la posibilitatea ca următoarele şedinţe de pregătire să se ţină pe un teren sintetic, într-un balon.

Marea problemă cu o asemenea suprafaţă este faptul că aceasta este una extrem de dură, iar acest lucru ar putea afecta articulaţiile lui Brandan şi compania. Gigi Mulţescu, fostul tehnician al Sportului şi al lui Dinamo, îl avertizează pe Stan că o astfel de soluţie le-ar putea fi fatală jucătorilor. "E extrem de riscant să bagi jucătorii pe sintetic. Rişti ca ei să se rupă atunci cînd intră pe gazon! Eu aş opta tot pentru un teren cu iarbă, chiar dacă vremea e urîtă", a concluzionat Mulţescu.

Bucureştiul e în cod portocaliu
Cum în Capitală ninge neîntrerupt de mai bine de două zile, terenul de antrenament de la Mogoşoaia nu a putut fi deszăpezit, chiar dacă au fost aduşi deţinuţi care să se ocupe de acest lucru. De aceea, Stan nu a putut efectua prea multe exerciţii cu mingea, marea parte a şedinţei de pregătire fiind una fizică.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
flo_ax
flo_ax  •  13 Februarie 2012, 01:50

mare greseala de strategie, ca au adus echipa cu o saptamana mai devreme acasa, trebuia stat acolo pana cu 2 zile inainte de meci...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează