FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PETROLUL, ASTĂZI, ORA 19.30, ÎN DIRECT PE DOLCE SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Se pregătesc de Steaua în casa lui Copos! » Petrolul s-a cazat din nou la hotelul patronului Rapidului

Ploieştenii vor juca diseară pe o primă de 3.000 de euro la victorie. Steliştii n-au promis nici un bonus
Ploieştenii vor juca diseară pe o primă de 3.000 de euro la victorie. Steliştii n-au promis nici un bonus

Articol de - Publicat joi, 03 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 03 mai 2012 00:46

Ploieştenii au stat tot la Crowne Plaza şi cînd au jucat în Giuleşti şi au pierdut, 0-2, într-un meci în care n-au contat, fiind suspectaţi că s-au predat fără luptă în faţa vişiniilor.

Petrolul s-a cazat acasă la George Copos înaintea meciului cu Steaua! Ploieştenii au venit în Bucureşti de marţi, cu două zile pînă la partida din Ghencea, şi stau la Crowne Plaza, stabilimentul care-i aparţine patronului Rapidului, una dintre rivalele Stelei la titlu.

Ei au ales acelaşi loc şi atunci cînd au întîlnit formaţia din Grant. Acum o lună şi jumătate, "lupii" au pierdut în Giuleşti cu 0-2, în urma unui joc lipsit de emoţii şi care a generat un scandal legat de portarul pe care l-a folosit Petrolul, italianul Gritti.

Un jurnalist din Elveţia l-a aşteptat pe Răchită în faţa vestiarelor şi l-a abordat direct: "Ştiaţi că acest meci urma să se termine cu rezultatul 2-0, aşa cum a şi fost? Matteo Gritti e anchetat pentru implicare în mafia pariurilor!". Şi şefii grupării din Prahova, şi portarul italian au respins acuzaţiile.

Steliştii au aflat şi ei că Petrolul a ales iar hotelul lui Copos, despre care Răchită a susţinut în martie că "oferă cele mai bune condiţii raportate la tarife". "E clar că Petrolul acordă o atenţie deosebită meciului cu noi. Am înţeles că au venit cu două zile înainte şi s-au cazat la Crowne Plaza. Oricum, contează mai mult cum se va prezenta Steaua decît unde stau ploieştenii", i-a "înţepat" Mihai Stoica pe adversarii de diseară.

Camere de trei ori mai ieftine!
După ce a jucat şi a pierdut în Giuleşti, Răchită a explicat care au fost considerentele după care a fost ales hotelul lui Copos: "Există un contract de colaborare între clubul nostru şi hotelul Crowne Plaza. Tariful achitat a fost de 215 lei pentru o cameră". Potrivit siteului booking.com, cea mai ieftină cameră de la Crowne Plaza face 132 de euro.

Scandal uriaş în tur
Faptul că Petrolul s-a cazat la Copos îi face pe stelişti să creadă că "lupii galbeni" vor juca azi şi pentru Rapid, iar asta sporeşte şi mai tare miza duelului roş-albaştrilor cu ploieştenii, unul şi aşa încins de evenimentele petrecute în tur.

Pe 31 octombrie 2011, un suporter al Petrolului a intrat pe teren, spre finalul primei reprize, şi l-a lovit cu pumnul pe Galamaz. Stanca şi Martinovici l-au atacat pe suporter şi au fost eliminaţi. Arbitrul a suspendat apoi meciul, fiindcă incidentele din tribune continuau şi partida a fost omologată cu rezultatul 0-3.

5 victorii are Petrolul în Ghencea în istorie, din totalul de 41 de meciuri disputate cu Steaua în Bucureşti. Roş-albaştrii au învins de 33 de ori, iar trei jocuri au fost egale

1,40 e cota oferită de Stanley Bet pentru o victorie a Stelei diseară. Succesul Petrolului e cotat la 7,20, iar remiza la 4,20

480101-caseta-steaua-petrolul.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (39)
spada
spada  •  03 Mai 2012, 23:32

pai daca ciobanul si-a facut stana cum sa-i cazeze pe gazari acolo

lollol
lollol  •  03 Mai 2012, 15:13
Postat de criticul89 pe 03 Mai 2012, 10:33

no way !!!! GB e slab de tot ! au cele printre cele mai mici cote posibile, sunt jalnici la live si au si o gama slaba de pariat ! bet365 e pe departe cea mai buna casa de pariuri posiibla !

amice tocmai m-am mutat acu o sapt de pe GB pe bet365 si am constatat cu stupoare ca au cele mai mici cote dintre toate casele de pariuri posibile,m-am mutat sa le iau bonusu` mai stau un pic si ma mut iar cand prind un bonus mai bun altundeva.e drept pe bet365 ai toate meciurile bananiere unde nici nu poti sa verifici scorul in alta parte decat pe siteul lor,si ai si handicapurile asiatice care sunt punctul lor forte zic eu.

armion
armion  •  03 Mai 2012, 14:23

Scorul va fi 2goluri la o cacareaza pentru Petrolul. Hai petrolul , luati-i branza ciobanului si lasati-i numai zerul (ZERO) PUNCTE!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează