FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - STEAUA

Se reface cu Anda Adam » Nikolici aşteaptă revenirea pe gazon în braţele cîntăreţei

Articol de , - Publicat marti, 27 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 27 noiembrie 2012 02:00

Stefan Nikolici (22 de ani) ţine din nou capetele de afiş ale ziarelor mondene, după ce paparazzi de la Cancan l-au surprins într-un pub alături de cîntăreaţa Anda Adam.

Conform sursei citate, la masa cîntăreţei, care era însoţită de o amică, s-au aşezat atacantul Stelei şi un prieten al său. Muntenegreanul şi Anda au discutat cîteva minute, apoi s-au ridicat, au dansat lasciv şi s-au sărutat fără menajamente. Localul l-au părăsit separat, ieşind prin locuri diferite.

Gigi nu e de acord!
Nikolici nu e primul stelist care se cuplează cu o tipă mai în vîrstă cu 10 ani decît el. Mihai Răduţ (22 de ani), împrumutat la Pandurii Tîrgu-Jiu, e împreună cu Gina Pistol (32 de ani) de aproximativ două luni de zile. Patronul Stelei, Gigi Becali, a anunţat că nu va reveni în Ghencea, dacă nu se desparte de aceasta: "Cum să-l mai iau? Are gagică de 32 de ani! Gina asta îl face pilaf, o să vedeţi! Păi, el îşi lasă barbă la 21 de ani ca să-i placă ei!? Vedetele sînt sugative. Cît o să stea cu Gina Pistol nu o să facă performanţă".

1 gol a marcat Nikolici pentru Steaua în cele 14 meciuri bifate de el în Liga 1, în tricoul roş-albaştru, în acest sezon

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
walhalla
walhalla  •  27 Noiembrie 2012, 17:44

Astea-s mai bune , ca-s versate. N-are rost sa te dai la vreo "virginica". doar ca te umpli de sange ?

hokerey
hokerey  •  27 Noiembrie 2012, 11:02
Postat de sica2ro200 pe 27 Noiembrie 2012, 06:03

...corectati tilul...se reface IN !!!....nu cu...IN

:) nr.1

reddogsv
reddogsv  •  27 Noiembrie 2012, 09:06

Asta dupa ce bea o dubla o aranjeaza pe Anda de o rupe! Doar e sarb!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează