FOTBAL  »  Superliga  »  MANAGERUL UNIRII URZICENI ACUZĂ

Se retrage MM? "Ăsta e CFR Cluj, odrasla lui Avram a distrus meciul!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 iulie 2010 00:00

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, acuză în termeni duri arbitrajul centralului Marius Avram la partida de astăzi şi spune că ia în considerare chiar să renunţe la funcţia pe care o are la clubul ialomiţean din cauza arbitrajelor de care a avut parte echipa sa.

"Ce-a făcut Marius Avram în acest meci este inadmisibil. Culio l-a călcat pe Neaga şi nu a primit nici măcar cartonaş galben, deşi trebuia eliminat! Mureşan trebuia şi el să primească al doilea avertisment şi să părăsească terenul! Din cauza acestor arbitri, fotbalul românesc o va lua pe o pantă descendentă.

Sînt curios ce face CFR în Champions League. Odrasla şefului arbitrilor a decis meciul de azi! Am să vin cu toate fazele, nu sînt tîmpit să acuz fără probe! Cum e posibil să inventezi faulturi pentru că ştii că Mureşan sau Deac execută bine loviturile libere? Ce căutăm în fotbalul ăsta?

Am cîştigat pe merit un campionat, CFR a cîştigat cum a cîştigat. Să explice unii de la Alba Iulia, bulgarul de la Craiova, cei de la Internaţional cum au luat ei titlul. Mi-a ajuns ce am văzut azi, m-am săturat de acest fotbal! Mi-aş săpa o groapă şi m-aş ascunde în ea să cîştig aşa cum a făcut-o Clujul!

Niciodată nu am împrumutat jucători pe la alte echipe ca să ne uşureze misiunea, nu am apelat la astfel de tertipuri", a spus Mihai Stoica la sportro.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (57)
spartanul
spartanul  •  19 Iulie 2010, 14:02

ce sa comentam un om de nimic vorba ciobanului mm il perie pe bucsa sa nul de a afara el ar sta saracu si gratis la urzici ce tot o da cu magariile pe care daca se uita in urma le a facut cu alt mare frustrat petrescu la ei ori ce albitru ia furat uita caci a cstigat un camp. cu japca ce lepra de om vroia o cupa sa vina ca i dau io una anul acesta veti vedea o urzica in genuchi pe bune hu hu

ferko_cfr_k
ferko_cfr_k  •  19 Iulie 2010, 13:52

te ajutam noi cu groapa MM,donam un in cimitirul central din Cj,trb doa sa te bagi si sa stai linistit.

sergono.1995
sergono.1995  •  19 Iulie 2010, 13:07

CFR Cluj e campioana blaturilor dar aseara si Urziceni a cautat-o cu lumanarea.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează