FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Se sfîşie între ei » Accidentare stupidă în Ştefan cel Mare, Cosmin Matei ratează finala!

Matei şi Torje au fost adversari în campionatul 2010-2011, cînd Cosmin juca la Steaua
Matei şi Torje au fost adversari în campionatul 2010-2011, cînd Cosmin juca la Steaua

Articol de - Publicat marti, 22 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 22 mai 2012 09:57

Matei ratează finala Cupei fiindcă a fost lovit în coaste de către Torje la antrenament.

Ghinion teribil pentru Cosmin Matei! Mijlocaşul de 20 de ani ar fi trebuit să fie titular în meciul de mîine cu Rapid, contînd pentru finala Cupei României Timişoreana, însă nu va fi deloc în lot întrucît e posibil să aibă coastele fisurate. Accidentarea a survenit la antrenament, Matei fiind contrat tare tocmai de Gabriel Torje! Fostul jucător al "cîinilor", sosit mai devreme în ţară, de la Udinese, a solicitat să participe la pregătirile roş-albilor pentru a fi în formă în vederea amicalelor "naţionalei".

"A fost un duel dur, nici unul nu s-a menajat la acea miuţă, iar Torje probabil că a uitat că e doar un antrenament. «Cîine» cum îl ştim, l-a lovit, fără intenţie, pe Matei, care a căzut lat. Ne-am speriat, pînă la urmă s-a dovedit că nu e ceva dramatic, dar puştiul pierde finala. Bonetti spumega de nervi că tocmai un fotbalist venit din afară l-a rupt pe Matei, pe care voia să-l folosească titular", au comentat dinamoviştii.

2 goluri în 8 meciuri are Matei pentru Dinamo în 2012, în 309 minute jucate în toate competiţiile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
cobra_z
cobra_z  •  22 Mai 2012, 14:56

"nu are coastele fisurate, nu e nimic grav pana la urma , dar nu va prinde finala" eu cred ca sunt doar aberatiile unor ziaristi batuti in cap ...cine stie cum va luati primele... pe cate vizualizari are articolul, altfel nu pricep

neuercainerosu
neuercainerosu  •  22 Mai 2012, 11:24

Eduard,lasa-ne tata,dute si scrie de steaua sau alta echipa,numai tampenii spui de Dinamo.

flafy
flafy  •  22 Mai 2012, 11:19

nu are rost sa mai comentez titlul articolului deoarece este penibil,insa imi pare rau ca Matei nu va juca in finala cupei insa in acelas timp cred ca Stratila il va inlocuii cu brio...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează