FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Senegalez pentru Kone » Badji s-a decis: va semna cu Dinamo după Jocurile Olimpice!

Badji a fost titular în toate cele 10 meciuri jucate în acest sezon pentru Sogndal
Badji a fost titular în toate cele 10 meciuri jucate în acest sezon pentru Sogndal

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iunie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 24 iunie 2012 22:38

Dinamo i-a găsit înlocuitor lui Djakaridja, Stephane Badji urmînd să semneze cu "cîinii" după ce va participa cu "naţionala" ţării sale la Olimpiadă.

Ca să nu rămînă descoperiţi la mijloc în cazul în care Djakaridja Kone nu va mai veni la discuţii, roş-albii i-au găsit înlocuitor tot din Africa. Stephane Badji va îmbrăca tricoul lui Dinamo în sezonul următor. "Cîinii" s-au înţeles cu Sogndal, clubul norvegian de care aparţine fotbalistul, pentru transferul jucătorului de culoare, însă mijlocaşul de 22 de ani va ajunge în Ştefan cel Mare abia după ce va participa cu "naţionala" Senegalului la Olimpiada de la Londra.

Badji a fost adus de Sogndal în luna ianuarie a acestui an de la Casa Sport, din Senegal, şi este om de bază în echipa norvegienilor de pe locul 13 din prima ligă. Cu 2 selecţii la "naţionala" mare şi cu 5 la cea Under 23, Stephane şi-a dat acordul să evolueze pentru Dinamo, mai ales că echipa este angrenată în cupele europene.

Kone zice că e bolnav
Djakaridja Kone continuă să-i scoată din sărite pe dinamovişti. Întîi a spus că întîrzie întrucît tatăl său este bolnav, iar în week-end a anunţat că se află el în spital, din cauza unui virus! "Poate minte, poate nu, cine mai ştie?! Noi i-am luat bilet lui Kone, am pregătit contractul, mai rămîne doar să apară şi să negociem!", zic şefii.

250.000 de euro este cota de piaţă a lui Badji, conform site-ului specializat transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (125)
redbuldog
redbuldog  •  26 Iunie 2012, 10:20

Dah..dar hai sa va spun si de ce nu mai vine Kone..!? Circula o vorba prin club,caci ar mai avea de luat vreo 24.000 euro,restante salariale si pentru prima de castigarea Cupei..pai cum Dumnezeu sa fii sa joci pe nasturi,cand stii ca tii in spate jumate de echipa!?Asta e politica tampita a ,,superactionarilor" care nu stiu sa-si pastreze putinele valori...

biancorossi
biancorossi  •  25 Iunie 2012, 12:23
Postat de sundance_nr_one pe 25 Iunie 2012, 04:34

Guten nacht ! La mine e un soare stralucitor .E 18 34 .

pai de asta am si zis, "e seara devreme, probabil"...))) banuiam, sunt vreo 10 ore fata de ora Bucurestiului.

biancorossi
biancorossi  •  25 Iunie 2012, 12:21
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

kone nu mai revine la dinamo, asta era evident de cateva luni bune, abia a revenit asta iarna, stia ca il suspendau astia daca nu venea, pentru cael inca din iarna are basini in creierul ala supermic. se crede mare fotbalist, se crede valoare de hexagon, cand el nu stie nimic altceva decat sa sara la cap, e f lent si pe faza ofensiva e catastrofa. deci sa plece direct in savana ca nu e nici o paguba in ciuperci. in locul lui a venit boubacar, va veni si senegalezul de la nationala olimpica. nu exista ladinamo in lot un inchizator adevarat, de aceea, prin plecarea lui kone, era normal sa fie adusi 2 jucatori. ca sunt africani, cu atat mai bine.

Vezi toate comentariile (125)
Comentează