FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 2-5

Dioszegi, discurs după ce Sepsi a luat 5 de la FCSB: „Meciul s-a dat și la Budapesta, iar noi am fost umiliți! Nu am suflat. FCSB putea da 7-8 goluri”

Articol de - Publicat luni, 25 septembrie 2023 17:25 / Actualizat luni, 25 septembrie 2023 18:53

Laszlo Dioszegi, patronul de la Sepsi, a comentat înfrângerea suferită de echipa sa, 2-5 cu FCSB, și a avut un discurs dur.

Omul de afaceri s-a declarat dezamăgit de jocul prestat de elevii lui Liviu Ciobotariu și spune că așteaptă ca aceștia să-și revină și să continue lupta pentru locurile de play-off.

Gigi Becali are un nou preferat după victoria cu Sepsi: „Îmi pun baza în el. Tot auzeam că e bun, dar nu îl știam bine” + FCSB odihnește 3 vedete la meciul de Cupă
FCSB
Gigi Becali are un nou preferat după victoria cu Sepsi: „Îmi pun baza în el. Tot auzeam că e bun, dar nu îl știam bine” + FCSB odihnește 3 vedete la meciul de Cupă

Laszlo Dioszegi, discurs dur după Sepsi - FCSB

„Sunt foarte supărat. Apărarea noastră a fost lamentabilă! De când suntem în Liga 1 nu am primit niciodată 5 goluri pe teren propriu. Ne-am făcut de râs! FCSB ne-a dat o adevărată lecție de fotbal. Dacă voia ne dădea vreo 7-8 goluri fără nicio problemă. Le cer scuze tuturor suporterilor noștri.

Am înțeles că meciul a fost transmis chiar și de o televiziune din Ungaria, iar noi la Budapesta avem foarte mulți suporteri. Iar noi i-am dezamăgit foarte tare.

Felicit FCSB pentru victorie. Nu am suflat în fața lor. Noi trebuie să ne trezim pentru că lupta pentru play-off este foarte încinsă și nu trebuie să pierdem teren. Sunt convins că și Ciobotariu este supărat pentru această înfrângere. Nimănui nu îi convine să fie umilit. Iar noi am fost umiliți!

Nu știu ce s-a întâmplat, dar trebuie să uităm campania europeană. Gata, a trecut! De acum trebuie să ne concentrăm doar pe campionat și pe Cupa României”, a declarat Laszlo Dioszegi, potrivit Prosport.

VIDEO Concluziile lui Liviu Ciobotariu conferință de presă după înfrângerea cu FCSB

Citește și: 

Roland Niczuly și-a găsit cu greu cuvintele după eșecul cu FCSB: „A fost ceva jalnic din partea noastră”

Basarab Panduru, uluit de o fază din Sepsi - FCSB: „E o nebunie mondială! Nu am mai văzut așa ceva”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (24)
Averroes
Averroes  •  25 Septembrie 2023, 20:51
Postat de parintele.gurgui pe 25 Septembrie 2023, 19:50

Preacuviosul cu fes își asigură o echipă din cooperativa gigistă in play-off! Sau tu cRezi că Sepsi a uitat brusc fotbalul in meciul cu pensionarii de la fc10sb!?

vrei sa fii logic sau trebuie sa urmezi scriptul?

flick2020
flick2020  •  25 Septembrie 2023, 20:04
Postat de parpalache pe 25 Septembrie 2023, 19:12

Zi-le Diosegy baci, la aia de la Budapesta, sa ceara ei un control antidoping la echipa cuviosului- din afara,nu din cloaca asta!

Poate iti face si tie un control la cap cu ocazia asta.

parintele.gurgui
parintele.gurgui  •  25 Septembrie 2023, 19:52
Postat de costeltudor pe 25 Septembrie 2023, 18:40

Vinzare ordinara !!! RUSINE sa va fie !!!

Ăștia nu au rușine! Doar tupeu Ciobanesc!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează