FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Silviu Lung despre fiul său: "Să apere bine şi va ajunge la naţională"

Articol de - Publicat luni, 28 iunie 2010 00:00

Antrenorul cu portarii al Universităţii Craiova, Silviu Lung, spune că fiul său nu va avea parte de un tratament preferenţial şi se arată încrezător în calităţile goalkeeperului care a debutat la echipa naţională la ultima acţiune a reprezentativei.

"Înainte de a veni la Craiova aveam o înţelegere cu cineva şi depindeam de cuvîntul pe care mi l-am dat faţă de persoana respectivă. E un privilegiu să-l antrenez pe fiul meu, am să-l pregătesc la fel ca pe orice portar. Dacă ajunge la naţională, depinde numai de el. Locul la lot şi-l poate cîştiga doar prin evoluţii cît mai bune la echipa de club.

E munca lui, trebuie să o respecte şi timpul îl va răsplăti. Nu vac decît să-l antrenez, cel care decide dacă joacă sau nu e antrenorul principal. Cînd eram mic, eram mai dur cu el şi mi-a reproşat asta. Acum voi fi echidistant şi îmi voi face meseria", a spus Silviu Lung.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează