FOTBAL  »  Superliga  »  DRAMĂ

Şoc pentru familia Paşcovici! » Medicii din Constanţa i-au speriat, cei din Bucureşti i-au liniştit

Lui Denis i-a fost depistată o tumoare pe creier în urmă cu 5 ani, micuţul reuşind să învingă teribila boală
Lui Denis i-a fost depistată o tumoare pe creier în urmă cu 5 ani, micuţul reuşind să învingă teribila boală

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 decembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 09 decembrie 2011 19:56

Denis, micuţul de 7 ani al ex-dinamovistului, a acuzat ameţeli şi stare intensă de rău, dînd temeri părinţilor de o recidivă tumorală.

Cosmin Paşcovici, fostul jucător al lui Dinamo în perioada 2006 - 2007, a avut două zile de coşmar în această săptămînă. Joi, Denis, micuţul de 7 ani ce a suferit 12 intervenţii chirurgicale complicate, dintre care 4 pe creier, pentru a-i fi îndepărtată o tumoare malignă, a acuzat ameţeli, dezechilibru şi o continuă stare de rău. Părinţii l-au dus imediat la un Spital din Constanţa şi, după ce în ultimii ani reuşise să învingă cancerul, au primit un verdict teribil: "Este vorba de o recidivă tumorală cu hemoragie masivă!".

Ieri dimineaţă, cu ajutorul Dianei Munteanu, soţia lui Claudiu Niculescu, familia Paşcovici a sosit de urgenţă în Bucureşti, la o clinică privată. A urmat un RMN ce a relevat că micuţul Denis nu are nimic grav. "E vorba doar de o infecţie la nivelul urechii interioare, care se vindecă prin tratament. Tumoarea nu a recidivat nicidecum, cine v-a spus asta dovedeşte că sistemul medical în România conţine prea mulţi amatori", au transmis medicii din Bucureşti.

"Am trecut prin clipe de coşmar, mulţumim lui Dumnezeu că Denis este bine şi că vom avea Sărbători liniştite şi
fericite!", a declarat Cosmin Paşcovici.

5.000 de euro e costul medicaţiei şi al controlului medical, pe care Denis trebuie să-l facă la fiecare 6 luni la Paris

Cei care vor să ajute familia Paşcovici pot depune bani în contul: RO36BRDE020SV25174700200

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
tonirapid
tonirapid  •  10 Decembrie 2011, 14:05

Multa sanatate baietelului si voua va urez multa putere si tarie de caracter,NUMAI cine ESTE parinte stie ce inseamna sa te simti neputincios si sa te uiti cum nu poti sa faci nimic.Nu mai conteaza cu ce echipa sau in ce culori ai jucat in astfel de cazuri! Dumnezeu sa va ocroteasca si sa il aiba in paza pe baietel!Mindru ca sunt RAPIDIST!

faithblue
faithblue  •  10 Decembrie 2011, 13:45
Postat de beck.s pe 10 Decembrie 2011, 10:27

totul ti se trage cand ai plecat de la farul , ai lasat echipa intr;o stare grava ca vrei tu sa ajungi la dinamo . RUSINE !

Doamne fereste, dar daca ai fi pus intr-o situatie similara poate ai realiza cat de nesemnificativ este faptul ca a plecat de la o echipa la alta. ( nici macar nu a facut ceva rau, a progresat omul... a plecat la o echipa mai buna. )

faithblue
faithblue  •  10 Decembrie 2011, 13:39
Postat de beck.s pe 10 Decembrie 2011, 10:27

totul ti se trage cand ai plecat de la farul , ai lasat echipa intr;o stare grava ca vrei tu sa ajungi la dinamo . RUSINE !

doamne cat esti de prost, mi-e sila de cei ca tine. Nici nu am nervi sa-ti explci de ce...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează