FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV A refuzat-o pe Luana, l-a ales pe Giovanni! » Sorescu și-a riscat locul la Dinamo ca să îi aibă pe frații Becali ca reprezentanți

Sorescu// Foto-IMAGO / sport pictures-Razvan Pasarica
Sorescu// Foto-IMAGO / sport pictures-Razvan Pasarica

Articol de , , - Publicat luni, 10 ianuarie 2022 16:13 / Actualizat luni, 10 ianuarie 2022 17:23

Deian Sorescu (24 de ani) ajunsese într-un conflict cu Rednic și pentru că refuzase să fie reprezentat de fiica antrenorului. Căpitanul lui Dinamo a preferat să-l aibă impresar pe Ioan Becali, o alegere care l-a supărat pe tehnician.

Transferurile pe care le-a realizat recent la Parma și la Galatasaray l-au ajutat pe Ioan Becali să redevină impresarul dominant din fotbalul românesc, un statut pe care l-a mai avut de la Revoluție până la condamnarea lui și a fratelui său la închisoare, în 2014. 

Ei nu mai au „marfa” pe care au avut-o în anii '90 și în prima parte a anilor 2000, dar tot mai mulți jucători importanți sunt atrași să semneze contracte cu firma fraților Becali.

Dinamo are un plan B dacă îi pierde pe Filip și Kainourgios » Ce jucător le-a fost propus „câinilor”: se încadrează în limitele salariale!
Dinamo
Dinamo are un plan B dacă îi pierde pe Filip și Kainourgios » Ce jucător le-a fost propus „câinilor”: se încadrează în limitele salariale!

Mircea Rednic l-a presat degeaba pe Deian Sorescu

Deian Sorescu și-a riscat locul din echipă ca să îi aibă pe ei ca reprezentanți. În perioada în care Mircea Rednic i-a condus pe „câini”, antrenorul a insistat ca jucătorul să semneze un contract cu fiica lui, Luana. Sorescu a tot refuzat, a rezistat și apoi i-a ales pe Giovanni și pe Victor. 

Rednic a ținut cont și din momentul acela s-a comportat ca și cum Deian l-ar fi trădat”, povestesc apropiați ai fotbalistului. Tehnicianul l-a criticat des pe Sorescu, la un moment dat l-a și scos din lot, după un meci jucat la Mediaș. Pe urmă s-a răzgândit și a trebuit să-l reprimească, fiindcă bănățeanul e printre puținii fotbaliști pe care clubul i-ar putea vinde.

Propunerea lui Jean Vlădoiu pentru banca naționalei: „Știind la ce nivel a jucat, mi-aș fi dorit să fie numit” + De ce nu crede în varianta Boloni
SELECȚIONER
Propunerea lui Jean Vlădoiu pentru banca naționalei: „Știind la ce nivel a jucat, mi-aș fi dorit să fie numit” + De ce nu crede în varianta Boloni

Toți sunt cu Giovanni Becali 

Ioan Becali admite colaborarea cu căpitanul lui Dinamo: „Da, Deian e jucătorul nostru de aproape două luni”. Sorescu a fost atras de colaborarea cu Ioan și cu Victor Becali fiindcă ei par să fie singurii capabili să mai „inventeze" transferuri importante către alte campionate. 

L-au dus pe Man la Parma în schimbul a 11 milioane de euro, suma-record din istoria campionatului, pe Mihăilă îl duseseră la aceeași echipă pentru 8,5 milioane de euro. Au urmat Cicâldău și Moruțan, „livrați” la Galatasaray. Mijlocașul Craiovei a costat 6,5 milioane de euro, al FCSB-ului a valorat 3,5 milioane de euro. 

Doar aceste patru afaceri le-au adus unor cluburi românești aproape 30 de milioane de euro. Sorescu a observat exemplele și de aceea a refuzat să colaboreze cu Luana Rednic, a cărei carieră ca agent a fost până acum dependentă de activitatea tatălui ei. Luana a realizat transferuri și a fost implicată numai în cluburi în care s-a aflat Mircea.

A refuzat-o pe Luana, l-a ales pe Giovanni! » Sorescu și-a riscat locul la Dinamo ca să îi aibă pe frații Becali ca reprezentanți
Explic foto: Sorescu a adunat cinci prezențe în echipa națională. El a debutat în prima ligă în 2018, la Dinamo, care l-a adus de la ASU Poli, din „B”

Giovanni și Victor Becali sunt „stăpâni” și la FCSB

Giovanni și Victor au cei mai importanți jucători și la FCSB, inclusiv pe Octavian Popescu, tânărul pe care Gigi Becali îl consideră o comoară. Ei au preluat fotbaliști și de la Anamaria Prodan, aflată în declin acum, de când e în divorț cu Reghecampf, și de la alți agenți. Moruțan, pe care l-au dus la Galatasaray, era al lui Florin Vulturar. 

Dennis Man, transferat la Parma, era al Aneimaria. Relațiile lor vechi au contat mai mult decât au contat contractele pe care jucătorii aceștia le aveau cu impresarii.

Ticăloșii fără glorie » Povestea celui mai dur cuplu de fundași centrali din istoria Ligii 1: „Ne loveau încă de pe tunelul întunecat. Era îngrozitor”
SPECIAL
Ticăloșii fără glorie » Povestea celui mai dur cuplu de fundași centrali din istoria Ligii 1: „Ne loveau încă de pe tunelul întunecat. Era îngrozitor”

Sorescu nu are post, e greu de vândut

Sorescu, 24 de ani, a fost excelent la Dinamo în ultimii trei ani, dar antrenorii l-au plimbat de pe un post pe altul și încă nu e clar care e poziția cea mai potrivită pentru Deian. El a fost fundaș dreapta, extremă stânga, extremă dreapta. Iuliu Mureșan a spus de curând că lui Sorescu i-ar plăcea să fie fundaș stânga! 

Lipsa unui profil clar face ca negocierile pentru vânzarea lui să fie foarte dificile, pentru că nimeni nu ar ști exact pentru ce l-ar lua pe dinamovist. Ca fundaș dreapta a prins și naționala, dar Rednic îl considera mai bun în atac.

Dinamo îl dă afară pe Nikos Kainourgios, dar vrea bani

„Câinii” l-au trecut pe Nikos Kainourgios pe lista cu jucătorii la care vor să renunțe, dar nici nu-l eliberează pe grec, cer bani în schimbul lui! Fundaș sau mijlocaș stânga, Kainourgios a prins șapte partide în sezonul acesta din Liga 1. Nu a marcat niciun gol și a încasat un cartonaș galben. El jucase în Belgia, la Zulte-Waregem, înainte să semneze cu roș-albii.

Grecul nu e de acord să plece gratuit, așa că fie va continua la Dinamo, fie va fi despăgubit ca să plece. Un transfer în schimbul unor bani e greu de realizat, date fiind situația clubului și faptul că jucătorul nu a impresionat în jumătatea de an pe care a petrecut-o în România.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dinamo are un plan B dacă îi pierde pe Filip și Kainourgios » Ce jucător le-a fost propus „câinilor”: se încadrează în limitele salariale!

Jean Vlădoiu: „Anul trecut eram un fel de Clinceni acum” + FC Argeș visează la play-off

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
paolo19
paolo19  •  11 Ianuarie 2022, 04:30
Postat de rocky5 pe 10 Ianuarie 2022, 22:55

Bine ca se înghesuie toate "valorile" la cioban! Fcsbisti de mici toți!

Deocamdata nu mai aveti nici bani de benzina pentru Torje! Ca sa nu mai zic ca nu ati găsit bani să-i dați aluia salariul în rate...În rate! De ras erați acum câteva luni, acum sunteți de plâns...

catalin.palcu
catalin.palcu  •  11 Ianuarie 2022, 00:14
Postat de demolarii pe 10 Ianuarie 2022, 19:24

Articolul explica cine l-a săpat pe Rednic și de ce. 1.Dacă Sorescu era o valoare o arată pe teren , și nu conta pe cine are impresar. Deci chestia ca era sa-si piardă locul e falsă. Din cate mi-amintesc a jucat prost din etapa a 4-a pana in 20 decembrie. 2. Dacă a făcut o alegere buna cu impresarul,va afla în curând. E simplu : pentru un jucător de valoarea pe care crede Sorescu că o are impresari îi vor aduce o oferta de 1 milion euro pentru club și cel putin 500000 euro pe an net pentru jucător. Dar impresari lui au acum probleme cu Cicaldau, Man, Morutan sau Mihăilă, valora trebuie sa le rezolve decent situațiile.....3. Cu ce a arătat la Dinamo, Sorescu e un jucător cu ceva talent, răsfățat și imatur. Are deja 24 de ani și, fără numele de Dinamo a cărui rezonanță e data de alte generații decât a lui Sorescu, performanta sportiva obținută e de nivelul Săgeți Navodari.....a trecut prin prima ligă....

s-a sapat singur Rednic. chiar asa , 20 -30 de jucatori sa il sape, inclusiv cei adusi de el ? i-a dat afara pe Filip si Matei si echipa a jucat la fel de prost. cand iei zero puncte in deplasare, cand te bate John Ene, cand te bate cine vrea si cine nu, cand pierzi 4 meciuri in prelungiri, cand iei 6 puncte din 33, te ceri singur afara.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  11 Ianuarie 2022, 00:07
Postat de redbuldog pe 10 Ianuarie 2022, 17:00

Marea comedie a ORORILOR,continua la Dinamo,multumim domnilor Zavaleanu, Muresan etc.!Deci sunt pastrate toate ,,***" iar cei 3-4 jucatori,care mai aratau ceva,sunt ,,traficati" de ,,hingheri" fotbalului romanesc!

poti sa explici ce vrei sa spui. pai au dreptul Muresan si Zavoleanu sa-i impuna lui Sorescu ce impresar sa-si ia ? si in alta ordine de idei,, s-au reziliat niste contracte deja, dar banuiesc ca se urmeaza niste proceduri legale, ambele parti trebuie sa se puna de acord, nu suntem in codru. altfel ajungi ca aia dati afara de Rednic acum 3 ani, Mustoe si care mai era, care au dat in judecata clubul la UEFA. aveti unii o furie oarba ca a plecat Rednic. de parca sunteti fani Rednic nu Dimamo, acum va revarsati ura pe conducerea clubului si pe jucatorii care chipurile l-au sapat pe Rednic

Vezi toate comentariile (18)
Comentează