FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Sorin Cârțu continuă războiul cu Adrian Mititelu, după ce a fost acuzat de blat: "Este ultimul om din galaxie!"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 aprilie 2015 11:16

Sorin Cârțu și Adrian Mititelu au început un război al declarațiilor, după ce Justiția a decis ca palmaresul Universității Craiova aparține lui Mititelu.

Actualul antrenor al celor de la CS U Craiova a continuat și astăzi să-l atace pe Mititelu, după ce acesta a spus că Sorin Cârțu a făcut blaturi în 1991 pentru a cîștiga titlul.

"Mititelu nici nu știa pe ce lume e în 1991. Transporta navete de bere dintr-un loc în altul. Ce să știe el? Atunci nici nu era în fenomen, iar cînd a intrat l-a făcut praf.

Eu nu vreau să intru în conflict cu acest zero barat din Craiova. Este un zero barat de 400 de mii de ori. Cînd retrogradezi o echipă precum Craiova și o bagi în faliment ești cel mai prost manager. Un om care aduce Craiova in starea asta nu poate să vorbească despre mine. Este ultimul om din galaxie.

Dacă nu poți ține o echipă, te oprești și lași pe altul să o conducă. Nu o bagi în faliment. D-asta nici Craiova nu joacă în cupele europene, pentru că nu s-a făcut o trecere normală de la o conducere la alta"

 Sorin Cârțu la televiziunea sportro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
stiintza4ever
stiintza4ever  •  16 Aprilie 2015, 17:15
Postat de darkdark pe 16 Aprilie 2015, 12:47

Poate ne explica postacii primariei despre ce "trecere normala de la o conducere la alta" vorbeste Cartu :))))

Trecere "normala" ca de exemplu cum s-a facut colectivizarea: sa iei de la privat si sa dai la stat.

809341019103721
Vlase Ion  •  16 Aprilie 2015, 15:29

Sorina-CIo estui ***. Derja ai inceput sa instigi la violenta. Pacat , credeam ca daca vei deveni BUNIC, vei creste si la sreer, dar tot *** ai ramas.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gogu2005
gogu2005  •  16 Aprilie 2015, 14:57

nu mai mintiti, justitia nu a zis niciodata ca palmaresul este la mititelu. lasati vrajeala si dati-i drumu' la munca.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează