FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Spre Bundesliga » Daniel Georgievski a ajuns în atenţia unui club din Germania

Articol de - Publicat marti, 25 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 martie 2014 23:21

Fundaşul macedonean e dorit de antrenorul Armin Veh ca soluţie pentru acoperirea postului ocupat de Sebastian Jung, posibil la Arsenal din sezonul viitor.

Adus în Ghencea în vara lui 2012, ca jucător liber de contract, Daniel Georgievski are şanse să ajungă în Bundesliga la finalul sezonului, cînd îşi termină angajamentul cu roş-albaştrii.

Fundaşul cu origini australiene e monitorizat din toamna trecută de antrenorul lui Frankfurt, Armin Veh, care l-a urmărit şi la două partide amicale ale "naţionalei" Macedoniei.

Steaua nu doreşte să-l mai păstreze pe Georgievski, trecut deja pe linie moartă de Reghecampf. În 2014, a figurat doar ca rezervă la două partide, cu "U" Cluj şi cu Săgeata, fără a prinde nici un minut pe gazon.

Posibila plecare a macedoneanului către Frankfurt se leagă de faptul că nemţii îl vor pierde pe titularul postului de fundaş dreapta, Sebastian Jung, dorit de Arsene Wenger la Arsenal.

10.000 de euro e salariul lunar al lui Daniel Georgievski la Steaua

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Titlul la 15 puncte avans"
Reghecampf a dezvăluit noul obiectiv al echipei, după victoria contra Săgeţii care a detaşat liderul la 8 puncte de ocupanta locului doi, Astra: "Obiectivul nostru în acest moment, pe lîngă cîştigarea titlului 25, dar şi a Cupei României, este să terminăm această ediţie de campionat cu 15 puncte avans! Cred că putem să facem acest lucru, pentru că sîntem cea mai bună echipă din fotbalul românesc".

"Batem în Cupă"
Sînmărtean e sigur că steliştii nu vor avea probleme contra lui Dinamo: "Aşteptăm acest meci contra rivalilor cu mare interes, cu mare emoţie. Sîntem foarte bine pregătiţi şi cred că de data aceasta o să ne impunem. Sîntem echipa campioană, care are cei mai buni şi mai spectaculoşi jucători. O vom bate pe Dinamo în Cupă!".

Bucuros, dar trist :)
Preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a petrecut după victoria Stelei de la Constanţa, dar a plecat dezamăgit acasă după înfrîngerea Realului. Acesta a văzut meciul contra Barcelonei la sediul fan clubului Real Madrid din Bucureşti, alături de ambasadorul Spaniei la Bucureşti. "Toată lumea mergea pe victoria lui Real, dar fotbalul e imprevizibil. Oricum a fost un meci de toată frumuseţea, mai puţin scorul final", a spus Duckadam.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
netgamero
netgamero  •  25 Martie 2014, 13:41

VRAJEALA marca Mitica oracolul din veceu

zoldsasok
zoldsasok  •  25 Martie 2014, 12:19

ei ii tin pumnii. problema e ca Veh si-a anuntat deja demisia de la Eintracht la sfarsitul sezonului....

speedy73
speedy73  •  25 Martie 2014, 11:24
Postat de red.blue pe 25 Martie 2014, 11:02

drum bun nimeni nu plange dupa el sub mediocru!

nu e neaparat mai slab decat latovlevici sau parvulescu. i s-au pus in carca multe, si meritate si nemeritate

Vezi toate comentariile (14)
Comentează