FOTBAL  »  Superliga  »  ELIMINARE

"Spune-i să mai ia galben urgent" » Cum a ajuns Collins Fai să fie eliminat la meciul Dinamo - Pandurii

Articol de - Publicat luni, 27 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 27 octombrie 2014 16:02

Pe finalul meciului Dinamo - Pandurii (3-2), directorul sportiv al roş-albilor, Cristi Bobar, a realizat că fundaşul dreapta Collins Fai va pierde Derby de România, de vineri, din cauză că încasase un cartonaş galben, în minutul 53, ajungînd la cota 4 în acest sezon.

A făcut semne disperate către camerunez, a încercat să-i explice situaţia, doar că africanul nu s-a prins. Imediat după golul victoriei lui Bilinski, Bobar l-a chemat pe Traian Marc la el:

"Spune-i să mai ia urgent un cartonaş galben! Altfel, ratează meciul cu Steaua". Mesajul a fost transmis urgent între fotbalişti, iar Fai a "savurat" el reuşita polonezului: şi-a scos tricoul, s-a bucurat excesiv, iar arbitrul Popa a trebuit să-i arate cartonaş galben!

Era minutul 93, al doilea avertisment, automat a văzut cartonaşul roşu. Ceea ce înseamnă că va rata meciul de Cupă, de mîine seară, cu CS Mioveni, dar Fai va putea fi folosit vineri, contra Stelei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
kcrystynel
kcrystynel  •  28 Octombrie 2014, 12:56
Postat de catalynn pe 28 Octombrie 2014, 08:54

Ce nu inteleg e altceva, daca avea 4 galbene nu era suspendat in meciul de Cupa?! Sau numai la rosu conteaza?! Cartonașele galbene din Cupa nu se pun si in Campionat, doar cele roșii?!

cand ai 3 galbene si il iei pe al4-lea da,esti suspendat in campionat. dar atunci cand iei al2-lea galben intr-un meci(si rosu) stai automat in meciul urmator,indiferent de competitie iar cele doua cartonase galbene se anuleaza. cam asa e regulamentul

bamse1901
bamse1901  •  28 Octombrie 2014, 10:28

foarte bine

catalynn
catalynn  •  28 Octombrie 2014, 08:54

Ce nu inteleg e altceva, daca avea 4 galbene nu era suspendat in meciul de Cupa?! Sau numai la rosu conteaza?! Cartonașele galbene din Cupa nu se pun si in Campionat, doar cele roșii?!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează