FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - STEAUA, LUNI, 19:00, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Stan e în pericol să fie dat afară exact înaintea revenirii pe stadionul propriu » Ghencea e pentru cine se nimereşte!

Articol de - Publicat joi, 08 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 07 martie 2012 21:48

”Obiectivul meu e să-l conving pe patron să ne întoarcem acasă”, a anunţat Ilie în momentul învestirii. Echipa revine peste zece zile, dar antrenorul actual ar putea să nu mai prindă evenimentul

Stan e pe cale să bifeze culmea ghinionului: s-a străduit cinci luni să-l convingă pe Becali să readucă echipa în Ghencea şi acum e în pericol să fie demis tocmai înaintea revenirii! Roş-albaştrii au fost anunţaţi că nu mai pot juca pe Naţional Arena, fiindcă stadionul se închide ca să fie pregătit pentru finala Europa League, de pe 9 mai.

Soluţia e întoarcerea în Ghencea şi au ajuns deja la un acord cu Ministerul Apărării pentru asta. Jocul revenirii va fi contra Astrei, pe 2 octombrie, unul pe care Ilie Stan, susţinătorul numărul 1 al vechiului stadion, poate să nu-l mai prindă, fiindcă el îşi păstrează postul doar în cazul în care nu pierde la Cluj, cu U, lunea viitoare. Steliştii au mers zilele trecute în Ghencea să vadă cum se mai prezintă arena. Concluzia? Terenul încă e acoperit complet cu zăpadă, chiar dacă au trecut săptămîni de la ninsorile abundente care au afectat România. "Dar mai e timp suficient pînă la partida cu Astra, o să fie curăţat", cred conducătorii "militarilor". Ultimul pas de făcut: steliştii au chemat pompierii în Ghencea, fiindcă e nevoie de avizul lor ca să se poată juca din nou pe stadion.


9 luni au trecut de la ultimul meci jucat de Steaua în Ghencea, 1-0 cu FCM Tîrgu-Mureş

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
danyboy84
danyboy84  •  08 Martie 2012, 16:07

2 octombrie...???? Pai pana atunci o sa mai vina o tura de ninsori...". Jocul revenirii va fi contra Astrei, pe 2 octombrie, "

vao1981
vao1981  •  08 Martie 2012, 13:04

PRESA INFECTA NU AVETI ALTE TITLURI PAI POMPOASE SI TOT IL SCHIMBATI PE STAN RUSINE

vao1981
vao1981  •  08 Martie 2012, 13:02

SUNTETI PENIBILI TOT IL SCHIMBATI PE STAN DIN 10 IANUARIE.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează