FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL, AZI, ORA 14:00, ÎN DIRECT PE ANTENA 1 ŞI DOLCE1, LIVETEXT PE GSP.RO

Start fulgerător » Dinamo vrea să respecte tradiţia: a început mereu în forţă în prima etapă a primăverii

Dinamoviștii vor o victorie pentru a nu avea emoții înaintea derby-ului cu Steaua
Dinamoviștii vor o victorie pentru a nu avea emoții înaintea derby-ului cu Steaua

Articol de , - Publicat duminica, 23 februarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 22 februarie 2014 22:36

Dinamo a început mereu în forţă în prima etapă a primăverii din 2000 pînă în prezent. 12 victorii, doar două eşecuri, succese pe linie în ultimii 8 ani.

Roş-albii debutează astăzi în sezonul de primăvară, contra Viitorului pe care n-au învins-o niciodată în competiţiile oficiale în 3 confruntări directe.

"Nu ne gîndim încă la Steaua, e obligatoriu să batem echipa lui Hagi, e primul meci şi nu ne-am ierta vreun pas greşit", a comentat antrenorul Flavius Stoican, care i-a băgat, în premieră, pe jucători în cantonament cu două seri înainte de meci.

Palmaresul primei etape a sezonului de primăvară din 2000 pînă în prezent atestă faptul că Dinamo are un început în forţă, doar de două ori avînd rezultate năucitoare, 0-3, acasă, cu Astra, respectiv Oţelul. Din 14 meciuri, "cîinii" s-au impus de 12 ori. Din 2006 încoace, au avut victorii pe linie.

Lazăr şi Munteanu, out
Stoican a aflat, înainte de a intra în cantonament, că nu se poate baza pe doi jucători importanţi pentru meciul cu Viitorul. Vali Lazăr şi Cătălin Munteanu au probleme la genunchi, iar tehnicianul i-a lăsat doar în tribună, spre a-i avea apţi sîmbătă, în Ghencea.

606560-palmares-dinamo.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
rayofra
rayofra  •  23 Februarie 2014, 16:35

au pierdut in forta hahahahaha..bravo catei

bamse1901
bamse1901  •  23 Februarie 2014, 16:24

traditia de anu bate pe viitorul, a fost respectata

carton
carton  •  23 Februarie 2014, 11:54

Forza Dinamo.Sper sa ne impunem.Astept si pe cineva de la Dinamo sa clarifice situatia aia cu Steaua....Antrenorul Stelei a incercat sa explice niste chestii....Acuma are si el dreptatea lui.Pt ca noi nu batem la titlu cu Steaua.Deci hai sa lasam prostiile si sa incercam sa ne respectam putin.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close