FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - STEAUA, AZI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua a pierdut numai 3 meciuri în ultimele 15 deplasări din Liga I!

Pantelis Kapetanos, Kapetanos, Steaua
Pantelis Kapetanos, Kapetanos, Steaua

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 martie 2010 00:00

Dacă în anii trecuţi Steaua impresiona cu jocul de pe teren propriu, acum roata s-a întors. "Roş-albaştrii" au evoluţii din ce în ce mai slabe în faţa propriilor suporteri, în timp ce în deplasare sînt de neoprit.

În ultimele 15 meciuri disputate pe teren străin, elevii lui Mihai Stoichiţă au pierdut numai trei meciuri, unul singur în acest sezon, 1-2 cu Astra Ploieşti. Clasamentul rezultatelor obţinute în deplasare în acest sezon o găseşte pe Steaua pe primul loc, la 3 puncte distanţă de Dinamo şi 4 de Unirea Urziceni.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (6)
 •  07 Martie 2010, 18:49

ce cauta ovidiu petre si szekely in echipa nu pot sa-mi dau seama ... cei mai slabi !

sergiusurdila
sergiusurdila  •  07 Martie 2010, 18:35

Vom mai adauga inca o victorie in deplasare in aceasta la Urziceni.Unirea are trupa buna,Dan Petrescu a schitat-o si a cladit-o ca apoi sa vina acest israelian care mi se pare ca nu are fata de Unirea.Ne vom impune cu 2-0 goluri Bogdan Stancu si Kapetanos.

forzzasteaua
forzzasteaua  •  07 Martie 2010, 18:32
Postat de forzzasteaua pe 07 Martie 2010, 18:30

Dezamagitor, ar trebui sa facem performante mult mai mari, cea ce spuneti voi nu ne satisface. Eu unul nu sunt multumit de performantele din 2007 incoace. Daca asi fi in locul lui Stoichita asi incerca ceva nou, un 5-4-1 distrugator cu urmatoarea formula: Zapata - Nicolita,Tall,Ov.Petre,Karamian - Szekely,Stancu,Surdu,Karamian - Kapetanos

Scuze l-am uitat pe Jelev

Vezi toate comentariile (6)
Comentează