FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Steaua Armatei, atac frontal la FCSB: "Noi nu ne plimbăm cu cortul, nu ne antrenăm pe la Buftea"

FOTO: CRISTI PREDA
FOTO: CRISTI PREDA

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iulie 2017 17:53

Ştefan Iovan, una dintre vocile importante din cadrul echipei CSA, a susţinut încă o dată ideea că adevărata echipă a Stelei este cea care joacă în Ghencea şi beneficiază de suportul necondiţionat al fanilor.

"Una e Steaua, cea care joacă în Ghencea, care are casa, masa și suporterii. Aia e Steaua, care joacă în Ghencea. Nu ne plimbăm cu cortul pe la nu știu ce terenuri, să ne antrenăm pe la Buftea.

Acum are o bază și FCSB, dar până acum a jucat pe unde a găsit. Nu aia e Steaua, Steaua e cea care joacă în Ghencea", a declarat Ştefan Iovan la TV Digi Sport.

  CSA Steaua va afla cel mai probabil pe 20 august dacă noua echipă va evolua în Liga a patra sau în Liga a cincea.

Citeşte şi: Terenul 5 se transformă pentru CSA Steaua. Imagini surprinse astăzi » Iovan povestește ce cerere specială au avut fanii

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (63)
timm
timm  •  20 Iulie 2017, 11:47
Postat de Bogdan Olteanu pe 20 Iulie 2017, 00:36

Nu, că voi spargeți bani publici. Frumos, ca în Rusia. ***.

fcsb tot bani publici sparge. Schimb de terenuri intre MAPN si gigi. gigi a facut si puscarie in acest caz. Si bani de la stat din retrocedari ilegale de terenuri. fcsb finantata din bani publici de puscariasul gigi.

10205899839648456
Bogdan Olteanu  •  20 Iulie 2017, 00:36

Nu, că voi spargeți bani publici. Frumos, ca în Rusia. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

darvvin0
darvvin0  •  19 Iulie 2017, 23:27

Atac frontal la sticla de vodkă

Vezi toate comentariile (63)
Comentează