FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - STEAUA 0-2 MECI SUSPENDAT

Steaua decimată la Ploieşti! » Cojocaru singurul portar apt, Geraldo singurul fundaş central valid în Liga 1

Articol de - Publicat duminica, 30 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 31 octombrie 2011 15:57

Incidentele de la meciul cu Petrolul, suspendat la 2-0 pentru "militari", lasă Steaua descoperită. Ilie Stan nu mai are soluţii în defensivă, după ce un suporter l-a lovit cu pumnul pe George Galamaz, iar un altul a aruncat cu o torţă în Ciprian Tătăruşanu.

Urmează o nouă perioadă de coşmar în tabăra "roş-albaştrilor". Accidentarea lui George Galamaz şi "roşiile" primite de Răzvan Stanca şi Novak Martinovici, care au sărit în apărarea colegului lor, lasă Steaua fără defensivă!

Un singur fundaş central apt pentru Chiajna
Dacă vor rămîne suspendaţi, cei doi se vor alătura unei liste deja foarte lungi de indisponibilităţi. Valentin Iliev, Ifeanyi Emeghara, Dorinel Popa şi Gabi Matei sînt accidentaţi, plus Florin Gardoş care este suspendat sînt fundaşii pe care Ilie Stan nu poate conta în Liga 1. Pentru meciul de etapa viitoare cu Chiajna, steliştii ar putea conta doar pe un fundaş central (Geraldo) şi patru fundaşi laterali (Latovlevici, Brandan, Lupu şi Mustaţă).

În plus, Valentin Cojocaru (16 ani), ar rămîne singurul portar valid din lot după ce Tătăruşanu s-a ales cu arsuri pe spate de la o torţă aruncată dinspre peluza ploieştenilor!

Suspendaţii pot evolua cu Maccabi
Stanca şi Martinovici pot întări defensiva în Europa League, unde au drept de joc. În schimb, Iliev şi Bicfalvi sînt suspendaţi după ce au fost eliminaţi la meciul tur din Israel.

Cum ar putea arăta Steaua cu Chiajna:
Cojocaru - Mustaţă, Geraldo, Brandan, Latovlevici - Bourceanu, Bicfalvi - T. Bălan, M. Costea, Cr. Tănase - Tatu
Rezerve: Rusescu, Lupu, Nikolici, Năstăsie, Roşu
Indisponibili: Tătăruşanu, Emeghara, Galamaz, Răduţ, G. Matei, D. Popa, V. Iliev, Prepeliţă (accidentaţi), Gardoş, Martinovici, Stanca (suspendaţi)

Cum ar putea arăta Steaua cu Maccabi:
Stanca - Martinovici, Geraldo, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Brandan - Rusescu, M. Costea, Cr. Tănase - Tatu
Rezerve: Cojocaru, Lupu, Nikolici, Năstăsie, Roşu, Mustaţă
Indisponibili: Tătăruşanu, Emeghara, Galamaz, Răduţ, G. Matei, D. Popa, Prepeliţă (accidentaţi), V. Iliev, Bicfalvi (suspendaţi), T. Bălan (nu e trecut pe lista UEFA)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
audi66
audi66  •  02 Noiembrie 2011, 00:52

Eronat. Tatarusanu va apara joi, fiindca nu are niciun fel de rana, nici macar nu a fost atins de petarda care a cazut la vreo 5 metrii in spatele lui. Sau poate i-a explodat direct sub tricou, fiindca pe imaginile de la meciul cu Petrolul nu se vede ca tricoul sa fie ars. Stiti cum se spune: O BRICHETA, DOUA PETARDE! Chiar credeti ca sunt toti chiori in tara asta?

bdgeorge
bdgeorge  •  01 Noiembrie 2011, 22:58

Alt articol marca GSP..Cojocaru singurul portar!!!!! Tatarusanu nu are nici pe dracu...hai sa facem pariu ca joaca...si mai fac un pariu cu oricine Galamaz probabil il vor tine pe bara o etapa da la urmatoarea joaca 100%..Narcis minte cu nerusinare cand spune ca va sta 2 luni..

doctorvlad
doctorvlad  •  01 Noiembrie 2011, 22:52

sa se duca in b

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close