FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI

Steaua l-a dat afară, dar n-a uitat cum se dau goluri. Dică a înscris la debut pentru CS Mioveni

Dică şi Neaga, au fost colegi la Steaua, acum sînt atacanţii echipei CS Mioveni
Dică şi Neaga, au fost colegi la Steaua, acum sînt atacanţii echipei CS Mioveni

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 02 iulie 2011 15:28

Atacantul Nicolae Dică a debutat cu gol la noua sa echipă, CS Mioveni, în cadrul unui triunghiular desfăşurat, sâmbătă, la Slatina, alături de echipa gazdă ALRO şi de CSM Râmnicu Vâlcea.

Dică a marcat primul gol al echipei CS Mioveni în partida cu CSM Râmnicu Vâlcea, câştigată cu scorul de 2-0, a doua reuşită fiind semnată de Enache.

"Sînt fericit că am fost primit cu căldură la Slatina, înseamnă că am făcut ceva pentru fotbalul românesc. Cu încă 5-6 jucători, CS Mioveni poate avea rezultate bune în campionatul viitor", a spus Nicolae Dică.

Triungiularul de la Slatina a fost cîştigat de echipa ALRO, care a învins, cu 1-0, pe CSM Râmnicu Vâlcea (gol Creţu) şi cu 1-0 pe CS Mioveni (gol Sergiu Popescu). Fiecare echipă a jucat câte două reprize a 45 de minute, întîlnind adversari diferiţi în fiecare repriză.

Pentru CS Mioveni acestea au fost primele meciuri de verificare ale verii, echipa antrenată de Ionuţ Popa reluându-şi pregătirea de două săptămâni. CS Mioveni va efectua, în următoarele două săptămâni, un stagiu de pregătire la Sinaia.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
flafy
flafy  •  05 Iulie 2011, 00:05

oricum retrogradati!!!

superstar20
superstar20  •  02 Iulie 2011, 15:28

Dica putea ajuta Steaua,a demonstrat-o in cele 5 luni cat a fost la Steaua,a marcat goluri importante si decisive.Tot respectul pentru el,pentru ce a facut la Steaua si mult succes in continuuare.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează