FOTBAL  »  Superliga  »  ANGLIA

Steaua le-a făcut reclamă englezilor: un alt club gigant al Europei se va antrena la St. George's Park

Articol de - Publicat luni, 07 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 07 iulie 2014 13:58

Campioana României a născut un adevărat trend în privinţa pregătirilor de vară. După ce, anul trecut, a sosit la St. George's Park, fiind prima formaţie de club din lumea, acceptată în baza de pregătire a "naţionalei" Angliei, au mai urmat tot în 2013 AS Monaco şi Galatasaray.

Formaţia roş-albastră a ales din nou să vină în Albion, tot la St. George's Park. Dacă, momentan, Norwich a ales să se antreneze pe unul din cele 12 terenuri de pregătire, două grupări importante sînt aşteptate aici.

În afara Barcelonei, despre care Gazeta Sporturilor a anunţat că va fi primită în cantonamentul de 105 milioane de lire sterline, şi FC Porto a decis să meargă în Anglia, la St. George's Park, spre a se antrena. Cele două mari grupări vor ajunge în Insulă după plecarea românilor.

Bucureştenii au astăzi ultimul meci amical, cu echipa lui Cadu, AEL Limassol, de la ora 19:00, după care, mîine după-amiază, în jurul orei 16:00, vor ajunge în Capitală.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
bazileon
bazileon  •  07 Iulie 2014, 21:37

Se poate vorbi despre gigantismul Stelei, dar numai pe plan national si numai in paradigma patologiei (endocrine ori genetice; prea multe motive de triumf nu ar fi.

ortega
ortega  •  07 Iulie 2014, 17:40
Postat de pisoiulucigas pe 07 Iulie 2014, 14:57

Desi sunt stelist, nu pot numi Steaua sau FC Porto "un gigant / un alt gigant" al Europei. Sunt cluburi care in afara de o singura sclipire (Ex: Steaua 86) au fost ciuca batailor in cupele europene (UCL si EL)...

Un pic greșești ... Stiaua e gigant , dar doar în materie de prostie și de rușini (24) fără număr - fără număr ....

ortega
ortega  •  07 Iulie 2014, 17:37

Decât așa reclamă ... Englezii ar fi preferat-o pe Dolly , cu sindromul oyy nebune cu tot , decât handycapații oyerului ...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează