FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TÎRGU MUREŞ - DINAMO

Steaua le dă aripi! » Bucuria fără margini a steliştilor i-a ambiţionat şi pe dinamovişti

Imagine din Piaţa Universităţii, după calificarea Stelei în primăvara europeană.
Imagine din Piaţa Universităţii, după calificarea Stelei în primăvara europeană.

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 decembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 16 decembrie 2011 20:13

Ca să se mobilizeze exemplar înainte confruntarea de la Tîrgu-Mureş, jucătorii au vizionat în Ardeal imagini cu bucuria marii rivale după calificarea în primăvara europeană.

Steaua, o obsesie pentru Dinamo! Marea rivală de peste 6 decenii, echipa care a zdruncinat moralul "cîinilor" în urmă cu două săptămîni, învingînd cu 3-1 în Ştefan cel Mare. Dar şi material didactic, moralizator, în perspectiva pregătirii psihologice a meciului din ultima etapă a anului 2011, cel de la Tîrgu-Mureş, de diseară.

Ajunşi la locul faptei, în oraşul ardelean, Moţi şi compania au avut o scurtă şedinţă cu antrenorul, după care, pînă să meargă la masă, s-au strîns în lobby. Televizoarele erau comutate pe o emisiune sportivă care prezenta bucuria steliştilor după victoria cu AEK Larnaca (3-1), ce a marcat calificarea "duşmanilor" în primăvara europeană, iar "cîinii" au privit nervoşi către ecranul LCD-ului.

"După cîteva minute în care nu are rost să redăm comentariile discuţiilor, mai mulţi băieţi s-au ridicat de pe fotolii şi aproape au urlat: «Hai, mă, să arătăm cine e Dinamo! Dacă batem la Tîrgu-Mureş, o să vedeţi că vom fi campioni!». La masă a fost tăcere, însă se simte o atmosferă de frustrare pozitivă la echipă, fiindcă nu a picat bine rezultatul Stelei", s-au destăinuit mai mulţi elevi ai lui Ciobotariu.

20 de puncte din 27 a luat Dinamo din deplasările toamnei, cele mai multe dintre echipele Ligii 1

22 de goluri, adică o medie de 2,4 reuşite pe meci, au "cîinii" în afara stadionului propriu în cele 9 deplasări din campionat. Bălgrădean a scos mingea din propria poartă de numai 6 ori

6 meciuri fără gol încasat are Dinamo în 9 deplasări, în această toamnă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (70)
vvalyy
vvalyy  •  17 Decembrie 2011, 17:19

Mai mare ciuda si frustrare pe dinamovisti sa o vada pe steua in primavara europeana si sa le de-a 3 in groapa nu mai pot suporta catelusi=))))))))

terminatorul2
terminatorul2  •  17 Decembrie 2011, 16:12
Postat de terminatorul2 pe 17 Decembrie 2011, 11:26

HAI tg MURES , FORTA ASTRA , AZI = VICTORIE

HAI ASTRA , FORTA Tg MURES

alb_pur
alb_pur  •  17 Decembrie 2011, 15:45
Postat de ciocarloiu pe 17 Decembrie 2011, 15:30

AFARA NINGE CA-N POVESTI, MUIE STEAUA BUCURESTI!

AFARĂ NINGE CA-N POVEŞTI, MUIE BUCUREŞTI!!!

Vezi toate comentariile (70)
Comentează