FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua lui Denis a apus » Un fost junior al roş-albaştrilor a decedat din cauza unei tumori pe creier

Articol de - Publicat luni, 28 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 27 aprilie 2014 23:23

Denis Penciu, fostul junior al Stelei, s-a stins sîmbătă din viaţă, după o luptă de aproape doi ani cu o tumoare pe creier.

Gazeta prezenta în 2012 povestea lui Denis, un jucător de perspectivă al Stelei, care primea o dată cu vestea că e vizat pentru a fi chemat la antrenamentele seniorilor şi o teribilă lovitură. Era diagnosticat cu tumoare pe creier, fiind operat de urgenţă în Turcia, unde i s-a extras mare parte din tumoare.

Pînă acum două săptămîni a fost supus la şedinţe fără sfîrşit de radioterapie şi chimioterapie pentru a distruge ceea ce a mai rămas, dar nimic nu a mers bine. În loc să intre în regres, tumoarea a evoluat şi a fost nevoie de o nouă operaţie.

I s-a extirpat 90% din tumoare, însă după operaţie Denis a avut crize şi, în urmă cu o săptămînă, i s-a indus coma. Joi a fost trimis acasă, iar sîmbătă inima puştiului a bătut pentru ultima oară.

La aflarea veştii, pe reţelele de socializare s-a născut un adevărat fenomen, sute de oameni luîndu-şi rămas bun de la cel ce a fost Denis Penciu, un băiat ce a pus punct visului său la doar 20 de ani.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Insistă pentru Tase
Presa din Grecia susţine că un nou reprezentant al celor de la Olympiakos va fi prezent în această seară în Ghencea pentru a-l vedea la lucru pe Cristi Tănase. Acesta a mai fost urmărit o dată tot de pe stadion de directorul sportiv al grecilor, Pierre Issa, la singura înfrîngere a steliştilor din acest sezon, 0-1 cu FC Vaslui. "Olympiakos ar fi o destinaţie bună pentru Tănase, pentru că el este un jucător foarte bun, care a crescut mult în ultima perioadă", a spus Reghecampf.

"Vreau să fiu campion mai repede"
Ciprian Tătăruşanu a vorbit la DolceSport despre meciul din această seară contra Braşovului: "Sîntem pe primul loc la foarte mare distanţă de ocupanta locului doi. Sperăm să cîştigăm meciurile care vin pentru a fi campioni matematic. Vreau să se întîmple asta cît mai repede! Cred că celor de la Braşov le va fi foarte greu să cîştige punct în Ghencea. Sîntem favoriţi şi trebuie să arătăm asta pe teren".

Interes mic pentru meci
Chiar dacă biletele pentru meciul cu FC Braşov au fost puse în vînzare încă de sîmbătă dimineaţă, pînă ieri seară se vînduseră puţin peste 1.000. Oficialii din Ghencea mizează pe faptul că la meci vor fi peste 10.000 de suporteri, marea majoritate urmînd să-şi cumpere bilete în ziua partidei. Ambele peluze ale stadionului Steaua vor fi închise la meciul din această seară, accesul fiind permis doar la tribuna a II-a, contra sumei de 10 lei, sau la tribuna I pentru 15 lei. Conform meteorologilor, la ora meciului sînt sanşe de ploaie, iar spectatorii nu vor avea acces pe stadion cu umbrele, ci doar cu pelerine.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
sorin.lions
sorin.lions  •  28 Aprilie 2014, 21:56

R.I.P

ionutpch
ionutpch  •  28 Aprilie 2014, 18:47

pacat..........Dumnezeu sa-l odihneasca!

dinamir
dinamir  •  28 Aprilie 2014, 17:21

Dumnezeu sa-l odihneasca!Tragic!Pacat de tineretea lui!Condoleante familiei!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează