FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua, ofertă de ultimă oră pentru un jucător important » Un oficial al campioanei confirmă: "Depinde de el ce va alege"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 05 martie 2015 13:57

Steaua discută în aceste zile prelungirea contractului cu Andrei Prepeliţă, jucător important din echipa antrenată de Costel Gâlcă. Preşedintele de onoare al Stelei, Helmuth Duckadam, a explicat care este situaţia mijlocaşului în acest moment. 

”Nu ştiu cît de mult îşi doreşte el să rămînă la Steaua. Dar te pui şi în situaţia lui. Are 29 de ani, cine ştie cine îl încîntă cu un viitor transfer. Eu zic că n-ar trebui să se bazeze pe asta.

Pot fi mulţi în jurul lui care să-i zică că dă un tun şi să plece. De el depinde. Steaua i-a făcut şi îi face o ofertă avantajoasă, un contract decent, nu de nivelul celor din Rusia, să zicem.

Din cîte cunosc eu, n-a fost vorba de bani, cît de durata contractului. Cu siguranţă va primi mai mult, dar nu dublul sumei pe care o are acum”, a spus Duckadam la Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
ortega
ortega  •  05 Martie 2015, 20:12

Ție , porkule , cât îți dă Jiji , Mackadame ... Pork ynfect ... lingător de butchi feckaliene ... Zi Cackadam , și nu mai trage apa ...

dase
dase  •  05 Martie 2015, 17:51
Postat de crotalie pe 05 Martie 2015, 14:19

Noi care iubim culorile sfinte rosu si albastru suntem alaturi de cea mai valabila echipa si incurajam pe baietii. Avem incredere deplina adica si totala ca Costel Galca care pregateste lotul aflat sub bagheta il va utiliza riguros si pe Prepe ca sa acopere la mijloc ca si pana acum daca nu se va renunta la el in cele din urma cu un trident din care nu lipseste motoreta pe aripi pe care deja o cunoastem si stim. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei !

Rar mai vezi un asa rheetard ca tine. Nu ai minte nici cat mielul de la avatarul tau, berbecule care esti.

wishmaster
wishmaster  •  05 Martie 2015, 16:48
Postat de humanimal pe 05 Martie 2015, 15:45

Principal nu are grad de comparatie analfabetule. Ia-te de mana cu oierul sef!

ala nu-i stelist, ghaozare ... e un troll-potaie, n-ai tu de unde sa stii :D

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close