FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - STEAUA, MÎINE, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua rămîne trei săptămîni fără Kapetanos!

Articol de - Publicat sambata, 21 august 2010 00:00

Steaua a plătit un preţ mare pentru victoria cu Grasshopper: Kapetanos s-a accidentat şi va lipsi pînă la jumătatea lunii septembrie. Grecul a fost supus ieri unui control amănunţit, care a arătat că a suferit o leziune musculară şi va reveni în echipa Stelei pe 12 septembrie, în deplasarea de la Urziceni.

Ilie Dumitrescu a aflat ieri o veste proastă. Unul dintre jucătorii pe care el îi numea vitali în noua concepţie tactică pe care o impune la Steaua, Pantelis Kapetanos, nu va mai putea juca în perioada următoare în tricoul roşu-albastru. După ce în repriza secundă a meciului cu Grasshopper a solicitat schimbare, ieri a fost supus unui control medical.

Lipseşte cu Vaslui, Grasshopper şi Timişoara
Diagnosticul a fost dur: leziune musculară, iar două săptămîni va fi out şi va mai avea nevoie de alte 7 zile de antrenamente cu echipa pentru a putea juca din nou. Cum peste 10 zile campionatul se întrerupe, Ilie Dumitrescu îl va avea la dispoziţie abia la primul joc oficial de după acţiunea echipei naţionale de la începutul lunii următoare, adică pe 12 septembrie, cînd Steaua se va deplasa la Urziceni.

Steaua rămîne în doar doi atacanţi
Lovitura pe care Ilie Dumitrescu o primeşte este dublă pentru că pe lîngă faptul că el vedea în Kapetanos un fotbalist de bază în primul "11", în acest moment nu mai rămîne decît cu doi atacanţi în lot, dar nici un "număr 9", e vorba despre Bogdan Stancu şi Romeo Surdu. Cel mai probabil, ambii vor fi titulari mîine seară la Vaslui, caz în care pe banca de rezerve nu va mai avea la dispoziţie nici măcar un vîrf de meserie.

"E un jucător extrem de important în sistemul pe care l-am gîndit la Steaua şi ne va lipsi enorm în meciurile în care nu voi putea să contez pe el"
Ilie Dumitrescu, antrenor Steaua

136 de minute a jucat Kapetanos în actualul sezon: 77 de minute cu Victoria Brăneşti (2-1) şi 59 de minute cu Grasshopper (1-0)

Ce meciuri va pierde Kapetanos
Data    Meciul    Competiţia
22 august    FC Vaslui - Steaua    Liga 1
26 august    Grasshopper - Steaua    Europa League
29 august    Steaua - Timişoara    Liga 1

Urgentează transferul lui Bilaşco
Imediat după ce au aflat că Pantelis va fi indisponibil, Gigi Becali şi Ilie Dumitrescu au discutat despre ce e de făcut în privinţa achiziţionării unui număr 9. S-a căzut de acord că Bilaşco ar fi cea mai bună soluţie, motiv pentru care patronul va discuta în aceste zile cu Bucşaru pentru a-l lua. Un atu al Stelei e faptul că agentul fotbalistului e Victor Becali, aflat într-o relaţie extrem de apropiată cu tehnicianul din Ghencea. Bilaşco mai poate fi legitimat pînă pe 10 septembrie şi va avea drept de joc inclusiv în grupele Europa League dacă Steaua va ajunge acolo, iar Urziceni nu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
lacatush
lacatush  •  21 August 2010, 11:53

dupa parerea mea bilasco e cam kape 2

nitoimihairomeo
nitoimihairomeo  •  21 August 2010, 10:09

Sanatate Kape!Asteptam sa vina Bilasco!

suporter_fotbal
suporter_fotbal  •  21 August 2010, 09:55

mda....proiectul piti! 14-15jucatori si lipsa atacanti!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează