FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua se revoltă că are 5 oameni în "naţională" :D » Lucescu le strică vara!

Tătărușanu, Gardoș și ceilalți steliști se vor întoarce de la
“națională” cînd colegii lor se vor fi plictisit deja de vacanță Foto: Gabriela Arsenie
Tătărușanu, Gardoș și ceilalți steliști se vor întoarce de la “națională” cînd colegii lor se vor fi plictisit deja de vacanță Foto: Gabriela Arsenie

Articol de , - Publicat luni, 30 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 29 mai 2011 20:10

Steaua e îngrijorată că va începe pregătirea pentru sezonul viitor fără fotbaliştii pe care i-a chemat Răzvan în turneul american

Steaua e singura echipă din Liga 1 cu cinci fotbalişti convocaţi la echipa naţională pentru meciul cu Bosnia şi pentru turneul care cuprinde amicalele cu Brazilia şi cu Paraguay. La care se adaugă Iliev, chemat la reprezentativa Bulgariei pentru jocul cu Muntenegru, de pe 4 iunie. Dar pentru clubul din Ghencea nu e un motiv de mîndrie, ci mai mult unul de îngrijorare. Ce-i sperie?

Tătăruşanu, Gardoş, Latovlevici, Tănase şi Surdu n-au intrat în vacanţă, precum colegii lor, ei urmînd să aibă timp liber abia după revenirea din America de Sud. Amicalul cu Paraguay e programat pe 11 iunie şi asta înseamnă că revenirea la Bucureşti va avea loc pe 12, cu doar patru zile înainte de reunirea Stelei!

Iar steliştii "tricolori" abia atunci îşi vor începe vacanţa, motiv pentru care echipa o să plece fără ei în primul stagiu de pregătire din Austria, care debutează pe 16 iunie. Fără cinci fotbalişti, deci un sfert din lot! "Viitorul antrenor îi va avea cu adevărat sub comandă abia în al doilea cantonament, de la începutul lunii iulie! Nu-i putem lăsa cu doar 4 zile de vacanţă. Oricum vin după un sezon cu meciuri multe şi n-ar fi bine deloc să-i suprasolicităm", se plîng oficialii din Ghencea. Există şi posibilitatea ca doar patru roş-albaştri să rateze startul antrenamentelor din vară, deoarece Romeo Surdu, pe care Lucescu îl ia în America de Sud, negociază cu Rapid, tocmai viitoarea echipă a actualului selecţioner.

Ce jucători a convocat Răzvan de la cluburile mari:
Steaua: Tătăruşanu, Gardoş, Latovlevici, Tănase, Surdu
Timişoara: Pantilimom, Alexa, Bourceanu
Oţelul: Rîpă, Antal, Giurgiu
Dinamo: Torje, Alexe
Vaslui: Papp, Sînmărtean
CFR Cluj: G. Mureşan
Rapid: -

Kapetanos, precedent trist
Steaua a suferit şi în vara trecută, chiar dacă i-a lipsit un singur jucător. Pantelis Kapetanos a început mai tîrziu pregătirea, întrucît a participat cu Grecia la Campionatul Mondial. El s-a întors de acolo şi cu o problemă medicală, deci perioada de absenţă s-a extins. Atacantul a ratat pregătirea şi a avut o primă jumătate de sezon proastă. Clubul a reziliat contractul cu el şi l-a lăsat gratis la CFR Cluj.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  30 Mai 2011, 12:40

Daca nu-i convoaca pe cei de la Steaua nu e bine,daca ii convoaca iar nu-i bine :)

pancone84
pancone84  •  30 Mai 2011, 12:14

astia au loc la nationala doar pt ca este cea mai slaba generatie din istorie. tanase, surdu sau latovlevici n-au nici fata de steaua dar de nationala. sa-i pupe si mainile lui Razvan ca ii ia sa joace la nationala. mi-e sila de lipsa de patriotism din tara asta si de conducatorii astia de doi lei.

donstefano
donstefano  •  30 Mai 2011, 12:12

ia zis tanase lu razvan ca ii da idu de mess al bombei daca il convoaca de ce credeti ca e tanase in lot

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close