FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - STEAUA 1-2

Stoichiţă are probleme înaintea meciului cu Dinamo: "Nikolici a dat totul peste cap!"

În 8 partide pe banca Stelei, Stoichiţă a obţinut 6 succese şi o remiză, pierzînd un singur meci, cu Vasluiul // Foto: Raed Krishan (Braşov)
În 8 partide pe banca Stelei, Stoichiţă a obţinut 6 succese şi o remiză, pierzînd un singur meci, cu Vasluiul // Foto: Raed Krishan (Braşov)

Articol de - Publicat luni, 14 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 14 mai 2012 00:36

Stoichiţă spune că aseară a avut un meci mai dificil decît a crezut şi că "galbenul" luat de muntenegrean îl încurcă mult în vederea derby-ului cu Dinamo.

- Domnule Stoichiţă, cum a fost meciul, mai uşor sau mai dificil faţă de cum vă aşteptaţi?
- A fost o partidă pe care noi ne-am făcut-o grea. Dacă fructificam toate ocaziile pe care le-am avut, puteam învinge lejer. Am cîştigat trei puncte extrem de importante, care ne ţin încă în cursa pentru titlu, obiectivul pe care mi l-am propus atunci cînd am ajuns la Steaua. Îi felicit pe fotbalişti pentru modul în care s-au dăruit!

- Final a fost cu destule emoţi...
- Cine a jucat fotbal ştie că riscul de a pierde trei puncte aduce cu el multe inexactităţi. Am avut multe ocazii de gol. Nu mi-a fost frică de această partidă, dar am avut ceva emoţii pe final, e firesc.

- Cît de mult va cîntări lipsa lui Nikolici la meciul cu Dinamo?
- "Galbenul" luat de Stefan mi-a dat toate planurile peste cap. Îmi făcusem nişte calcule pentru partida cu Dinamo, dar se pare că nu mi-au ieşit. La derby-ul de joi mă voi putea baza doar pe Rusescu să joace în zona aceea. Mihai Costea e accidentat şi nu ştiu dacă mă voi putea baza pe el...

- Ce aşteptări aveţi de la Derby de România?
- Steaua - Dinamo a fost mereu cireaşa de pe tortul Ligii 1. Sper să vină lumea la stadion, să îl umple şi să fie alături de noi. Dinamo e Dinamo şi reprezintă foarte mult în fotbalul românesc. E o întîlnire istorică de la care am aşteptări mari, vrem victoria!

"CFR-iştii vor avea o perioadă foarte grea în continuare. Nu vor avea timp pentru recuperare şi le va fi foarte greu, dar astea sînt regulile jocului şi trebuie respectate!" (Mihai Stoichiţă, antrenor Steaua)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
popgelu2
popgelu2  •  14 Mai 2012, 13:18

puteti sa scrieti orce articol sclavii lui jiji ,nu ne duceti in eroare se vede si se cunoaste din ainte 1 solist asa ca nu va mai agitati la teatru ieftin,ne vuom rotunjii veniturile

werdy
werdy  •  14 Mai 2012, 13:17

N-are nici o problema, o sa-i cumpere ciobanul si meciul asta ..........................

stelistu.batran
stelistu.batran  •  14 Mai 2012, 12:14

nICI CFR NU VA STA CU MAINILE IN SAN; nu cred in minuni, sa ia bataie vaslui si cu otelul si cu u cluj, si la fel cfr sa ia bataie de la U si in final de la Steaua. Nu cred ca Steaua poate merge mai mult de 3 etape fara sa se impiedice cumva!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează