FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA 1-1

Stoichiţă explică eşecul cu Pandurii: "La noi e vorba de imaturitate"

Stoichiță a fost susținut aseară de cei 200 de suporteri ai Stelei care au făcut deplasarea la Tîrgu-Jiu
Stoichiță a fost susținut aseară de cei 200 de suporteri ai Stelei care au făcut deplasarea la Tîrgu-Jiu

Articol de - Publicat duminica, 01 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 01 aprilie 2012 00:39

Mihai Stoichiţă explică de ce Steaua n-a putut păstra scorul de 1-0 şi care e condiţia pentru a rămîne în lupta pentru titlu şi după această etapă.

- Domnule Stoichiţă, nemulţumit?
- Ce să zic? Rezultatul e cam echitabil dacă analizăm cele două reprize. Cred că scorul exact trebuia să fie 4-4. În repriza a doua, noi n-am mai avut prospeţime, n-am mai reuşit să ţinem ritmul din prima parte şi chiar nu-mi explic de ce. Pe fondul oboselii, am făcut foarte multe erori tehnice.

- 1-0 şi mai erau doar 6 minute, de ce nu s-a reuşit menţinerea acestui scor?
- E vorba despre imaturitate pentru că aproape toţi jucătorii Stelei sînt foarte tineri. Din cauza asta nu se pot concentra pe toată durata meciului, dar trebuie înţeleşi. Sînt de valoare, au un viitor în faţă, e bine că Steaua s-a axat pe aceşti tineri, dar trebuie răbdare cu ei.

- Mai speraţi la titlu?
- Dacă ne ajută Dumnezeu să iasă două egaluri la Rapid - Dinamo şi la CFR - Vaslui, atunci se păstrează distanţa şi ne putem reapuca de treabă începînd din etapa viitoare.

- Pandurii cum vi s-a părut?
- O echipă preocupată să joace fotbal. O echipă de calitate, care de multe ori ne-a pus în dificultate şi ne-a dereglat.

"Eu zic că Dumnezeu ne-a egalat. Asta e, n-am cui să-i reproşez ceva anume, poate lui Rusescu, care a fost cam mort, şi lui Mihai Costea, care a avut 3 mingi la care putea să ajungă, dar dacă i-a luat Crudu toată seva, n-a ajuns la nici una" (Gigi Becali, patron Steaua)

"E greu acum să mai vorbim de cîştigarea titlului. E prea complicat totul acum, dar la cum s-a jucat acest campionat, mai putem spera" ( Mihai Stoica, manager general Steaua)

"Am avut ocazii, dar n-am marcat în prima repriză. E mai greu să luăm titlul pentru că depindem de multe rezultate indirecte, stăm la mîna altora" (Vlad Chiricheş, fundaş central Steaua)

"Dacă CFR nu va pierde luni la Vaslui, atunci sîntem ieşiţi complet din lupta la titlu. Nu trag eu concluziile de ce avem 3 meciuri fără victorie, sînt alţii la club care trebuie să facă asta" (Răzvan Stanca, portar Steaua)

"Am ratat, din nou, o mare şansă de a ne apropia de primele locuri. Patronul are tot dreptul să fie nemulţumit atunci cînd echipa nu cîştigă" (Paul Pîrvulescu, fundaş Steaua)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
co5min005
co5min005  •  01 Aprilie 2012, 12:33

cum puteti sa spuneti "esecul cu pandurii" ?? Ce , era obligatoriu sa gastige la Tg-jiu ? daca 1-1 la Tg-jiu il numiti esec ... 2-1 din tur ce e ?? sunteti prea pe fata cu steaua ... azi e Rapid-Dinamo, voi tot de steaua scrieti ,..... MAI IMPORTANT .... OLTCHIM SE LUPTA IN SEMIFINALE.. si voi scrieti de steaua de parca e Barca ... nu imi mai place Gazeta ... e pro steaua si articole prea slabe

inghetzata
inghetzata  •  01 Aprilie 2012, 12:21

GSP=Steaua = Dinamo = Wc...Care ''ESEC''...Au castigat un punct cat ei de mare.

alexhaiducu
alexhaiducu  •  01 Aprilie 2012, 12:00

principalul becali e prost! asta e problema la steaua!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează