FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 2-0

Stoichiţă şochează: "Cuplul Ovidiu Petre-Parpas s-a descurcat bine"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 martie 2010 00:00

Antrenorul Stelei a venit dărîmat la conferinţa de presă, unde printre alte declaraţii a făcut şi una surprinzătoare.

"Ovidiu Petre şi Parpas s-au descurcat OK", a spus Stoichiţă, după care a explicat şi de ce a decis în minutul 47 să-l treacă pe primul mijlocaş: "Am fost obligat să schimb pentru că la mijloc nu mergea treaba".

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (24)
 •  18 Martie 2010, 20:41

MOMAILE - CATASTROFE CARE NU SUNT DE STEAUA - GOLANSKI -DE 2 ANI NU MAI JOACA NIMIC. BACIU CARE SI-A DAT AUTOGOL CATASTROFA NR.1. PARPAS VINOVAT LA PRIMUL GOL .OV.PETRE INCONSTANT SI SLAB. TOJA CATASTROFA NR.1 IMPREUNA CU NICOLITA PE CARE ANTRENORUL DE PLUTON JOACA CU EI MECI DE MECI.PLESAN NR.1 LA FAULTURI . MARELE STOICHITA A RENUNTAT LA ONICAS SI IONESCU CA SI LA GHIONEA SI RADA CA SA JOACE CU TALL PE BANCA SI CU PARPASUL LUI. SURDU ESTE DE BRASOV NU DE STEAUA . BRAVO STOICHITA .

 •  18 Martie 2010, 18:03

STOICHITA -SLUGHITA -PIPI A DOVEDIT F.CLAR CA ESTE UN ANTRENOR DE PLUTON SI SLUGA LOIALA . SI PANDURU ESTE ANTRENOR DE PLUTON .

 •  18 Martie 2010, 16:08

radeti voi dar are dreptate. Petre si mai ales Parpas au jucat bine in prima repriza Dinamo a defilat pe benzi, pe contra-atac. steaua a jucat mult prea sus fara sa puna presiune la mijloc unde ndoye singur a fost cat toja si plesan la un loc. Uitati-va la rezumat, ocaziile lui Dinamo mai toate au pornit de pe flancuri unde petre marin si mai ales golanski au fost dezastruosi. Oricum per total steaua a jucat MIZERABIL

Vezi toate comentariile (24)
Comentează