FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Strategie inedită în Grant » Rapid a jucat amicalele la prînz ca să suporte canicula

Grigorie a fost printre cei mai buni jucători în stagiul de pregătire
Grigorie a fost printre cei mai buni jucători în stagiul de pregătire

Articol de , - Publicat duminica, 17 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 16 iulie 2011 21:32

Lucescu jr. şi-a pus special jucătorii să joace amicale la prînz, la peste 30 de grade Celsius, pentru a-i face imuni la canicula ce va înghiţi startul sezonului.


Răzvan Lucescu pregăteşte asaltul la titlu din toate unghiurile. Dovada că tehnicianul nu lasă la întîmplare nici un amănunt sînt strategiile pe care le-a aplicat în pregătirea de vară.

Conştient că băieţii lui vor debuta cu FC Vaslui într-un adevărat cuptor, Răzvan şi-a călit elevii ca să le crească rezistenţa în faţa condiţiilor meteo nefavorabile. Majoritatea echipelor venite la pregătire au ales Austria tocmai pentru temperatura blîndă şi şi-au programat partidele de verificare seara, la "umbră". Giuleştenii au fost puşi să se antreneze şi să joace în arşiţa amiezii, la temperaturi similare cu cele de la noi. După şedinţele de pregătire, pentru a le coborî brusc temperatura corpului şi pentru a stimula recuperarea, fotbaliştii erau băgaţi la răcit într-un pîrîu din zonă.

Partidele cu Maccabi Haifa şi cu Austria Viena, din primul stagiu austriac, s-au disputat la peste 30 de grade Celsius. Alb-vişiniii au avut nevoie de pauze pentru hidratare, dar s-au impus de fiecare dată, 1-0 şi 2-1, în urma unor evoluţii apreciate.


"Nu ne sperie căldura, am jucat mai mereu partidele de verificare după-amiaza tocmai ca să ne acomodăm"
Răzvan Lucescu, antrenor Rapid


5-0 cu azerii!
Testul cu Dunfermline (4-1) n-a fost ultimul disputat de rapidişti în Austria. În ziua revenirii în România, cu cîteva ore înainte de plecarea la aeroport, alb-vişiniii au apucat să mai joace un amical. Alexa şi compania au făcut scor, 5-0, cu "naţionala" de tineret a Azerbaidjanului, ocazie pentru Surdu şi Teixeira să înscrie primele goluri pentru Rapid. Celelalte reuşite le-au aparţinut lui Alexa şi Roman, autorul unei "duble".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
ubuka
ubuka  •  18 Iulie 2011, 13:10
Postat de steaua1986forever pe 17 Iulie 2011, 10:27

doar de ABBA...pacat ca micii rapidisti (adica puietul de abia iesit din oua) nici macar nu mai inteleg gluma asta.

Si ce mare lucru ca a fost in B. Nu vad nici o rusine in lucrul asta. Rusinea e de partea incultilor care au tot felul de remarci idioate pe net. Pe mine ma doare de echipele vostre ca nici nu ma obosesc sa le numesc.

blondutzu86
blondutzu86  •  18 Iulie 2011, 09:43
Postat de steaua1986forever pe 17 Iulie 2011, 10:27

doar de ABBA...pacat ca micii rapidisti (adica puietul de abia iesit din oua) nici macar nu mai inteleg gluma asta.

mai penibil ca tine nu cred ca e nimeni ... cum poti sa comentezi ceva dupa ce in supercupa nu ati gasit mingea?

adriano1987
adriano1987  •  17 Iulie 2011, 21:37

Lucescu o sa faca treaba buna la Rapid pana o sa o ia Copos iar razna si se alege prafu de tot.In Romania nu se face treaba,decat superficial si atat,pacat ca avem jucatori valorosi si antrenori buni.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează