FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO, LUNI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Șumudică a oferit reacția zilei: "Și Geoană a fost președinte pentru o noapte"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 aprilie 2016 20:12

Astra mai are nevoie de doar un punct pentru a deveni matematic campioană în acest sezon de Liga 1, însă Marius Șumudică rămâne precaut înaintea meciului cu Dinamo.

"În momentul de față ne mai trebuie un punct, dar vă spun sincer că din toate punctele de vedere merităm să luăm acest titlu. Suntem aproape și cred că merităm. Pentru băieți ar fi extraordinar, pentru că ei au făcut aceste puncte. Dar vorba unuia... Și Geoană a fost președinte pentru o noapte. Și noi trebuie să ne pregătim și să luăm acest punct", a spus Șumudică la o conferință de presă, conform Digi Sport.

Tehnicianul promite și o schimbare de atitudine din sezonul următor și spune că nu va mai face declarații care să incite la conflict, cum a făcut în acest sezon.

"Sper să îi strâng în brațe după tot acest an în care foarte multe dintre replicile mele au fost niște mizerii și care trebuie să fie altfel. Să fiu un exemplu ca antrenor și asta e cel mai important pentru mine. Dacă rămân la Astra, nu-l veți mai vedea pe Șumudică șugubățul. Nu mă mai interesează niciun fel de conflict. Ăsta e drumul normal. 7-8 luni nu mi-a fost ușor. Am reușit să-i chinui și cred că i-am chinuit destul", a adăugat antrenorul.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (17)
jim_raynor
jim_raynor  •  30 Aprilie 2016, 22:21
Postat de khal_37 pe 30 Aprilie 2016, 21:16

La datorie lesinatule si in sfanta sarbatoare dar...vai, am uitat ca ***

sarbatoare sfanta pt tine e 26 ianuarie, propagandistule!

valyomanyd
valyomanyd  •  30 Aprilie 2016, 21:45
Postat de kandaon pe 30 Aprilie 2016, 20:55

Daca din sezonul viitor nu il mai avem pe Sumudica "sugubatul" va trebui sa ne multumim cu Becali "i***, Reghecampf "blatistul" si MM Stoica "puscariasul". Slab peisaj.

Da, dar toti cei enumerati de tine s-au tinut de cuvant :)))) Becali - a construit cea mai ultramoderna baza de pregatire din estul Europei, acum vrea sa faca si Academie ...Reghe( cand a revenit )- "Daca nu castig campionatul, plec, ce rost mai are sa mai stau" si MM( pe cand era la Urziceni) - "decat sa mai merg la Steaua, mai bine traiesc intr-o cutie de carton" ...

nebraska
nebraska  •  30 Aprilie 2016, 21:19
Postat de khal_37 pe 30 Aprilie 2016, 21:16

La datorie lesinatule si in sfanta sarbatoare dar...vai, am uitat ca ***

:)))))))))Grotesc esti bă.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează