FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - ASTRA, SÂMBĂTĂ, 20:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Șumudică a confirmat informațiile Gazetei: "Am avut 13 jucători la antrenament, apar probleme peste noapte"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 13 aprilie 2017 15:00

Gazeta a anunțat astăzi că la ultimul antrenament al Astrei au fost prezenți doar 13 jucători, după scandalul dintre Geraldo și conducere, iar Marius Șumudică a confirmat informația.

Tehnicianul a adăugat că problemele medicale ale fotbaliștilor "apar peste noapte".

"Mergem la Craiova cu cei care își doresc să joace. Ieri, la antrenament, am avut 13 jucători. Văd că apar probleme medicale peste noapte. Nu vreau să dezvolt subiectul, sunt mulți care își termină contractele", a spus tehnicianul campioanei.

Acesta a adăugat că nu au existat discuții pentru prelungirea contractului, în ciuda afirmațiilor făcute de Dani Coman, și susține că a dorit să plece chiar după meciul cu Dinamo.

"Nu au fost discuții despre prelungirea contractului. E destul de greu să ajungem la o înțelegere având în vedere oferta de prelungire. Am vrut să plec după meciul cu Dinamo, dar nu m-au lăsat. Au zis că există clauza de 150.000 de euro și că nu se pune problema", a spus Șumudică.

  • Meciul dintre CS U Craiova și Astra se joacă sâmbătă, de la ora 20:00 și va putea fi urmărit în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (3)
v1ad
v1ad  •  13 Aprilie 2017, 17:21

Astra reprezinta perfect mediul privat romanesc. Cerem performanta din nimic, fara conditii sau salarii decente/platite la timp. Cand totusi se reuseste, sifonam cat de mult din firma si cerem din nou perfomanta unui pesonal eventual redus. Ca deh, costuri mari, statul e mereu de vina, dar totusi patronul e tot mai bogat. Cand nu se mai poate face nimic, sifonam si ultimii bani si bagam in insolventa sau faliment. REGULA VALABILA IN 90% din firmele romanesti.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  13 Aprilie 2017, 16:26

Telenovela Tilica numai pe gsp. Tot aștept editorialul domnului Ioanitoaia. Ala cu toti sunt rai doar Tilica e bun. Sper sa nu ne dezamăgească experimentatul jurnalist.

redshow
redshow  •  13 Aprilie 2017, 16:25

Sumudica arata de 70 de ani. L-au macinat jocurile de noroc .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează