FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Şumudică: "Sburlea şi Roman se vor integra repede şi mai luăm un atacant"

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 iunie 2010 00:00

Antrenorul Rapidului, Marius Şumudică, a comentat achiziţiile făcute azi de giuleşteni, Sabrin Sburlea  şi Mihai Roman (foto), ambii de la FC Braşov.

"Roman şi Duarte se ştiu, sînt fotbalişti care vorbesc aceeaşi limbă, cea a fotbalului. Sînt două achiziţii bune, cărora nu le va lua mult timp să se integreze în sistemul echipei"
, a spus Şumudică la Contraatac, pe GSP TV.

Apoi a continuat: "În cantonamentul din Austria avem programate patru jocuri cu adversari buni şi acolo vom cristaliza formula de joc. Oricum, mai aducem un atacant".

Şumudică afirmase în această dimineaţă, într-un interviu acordat pentru www.gsp.ro, că trebuie să îmbunătăţească "relaţiile de joc şi mentalitatea" şi precizase că "Marius Constantin şi Bozovici sînt refăcuţi sută la sută şi vor fi folosiţi în Austria".

În următorul cantonament, programat în Austria în perioada 1-12 iulie, Rapid va juca 4 jocuri de verificare: cu SV Ried, Austria Viena, Partizan Belgrad şi Ajax Amsterdam.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (7)
bfg
bfg  •  28 Iunie 2010, 01:15

Numai idioti pe aici..auzi si la ala, ati distrus Brasovul. Pai cum bai prostea am distrus Brasovul? Ce dracu i-au furat pe aia? Era beat Neculaie al vostru cand a semnat ca e de acord? Tu oare esti dobi toc sau cre tin? Trebuie sa fii cel mai mare idi ot din lumea asta sa spui ca am distrus cand Neculaie al vostru e ala care a zis DA acolo. Retardului aluia cu ciorile nici nu ma obosesc sa-i raspund. Ciori si 70% dintre suporterii echipei de langa cimitir oligo frenule si capitanul vostru

pancone51
pancone51  •  27 Iunie 2010, 22:36

Pana una alta Sburlea joaca la Rapid ,fzr1923

neox
neox  •  27 Iunie 2010, 19:23

sburlea este un mare stelist

Vezi toate comentariile (7)
Comentează