FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA 3-1

Suporterii dinamovişti au scandat împotriva conducerii » Puţini, dar răi

Dinamo
Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2010 00:00

Aproximativ 6.000 de spectatori au fost aseară în Ştefan cel Mare. Chiar dacă scorul le era favorabil, ultraşii au scandat împotriva propriilor conducători

Ploaia rece nu i-a împiedicat pe fidelii suporteri ai "cîinilor", în jur de 6.000, să vină la stadion pentru a vedea primul meci din 2010 al lui Dinamo, care încă mai speră la titlu. Înarmaţi cu pelerine, zgribuliţi de frig, dar destul de gălăgioşi, fanii au continuat duelul cu conducerea. "Dinamo nu e al vostru, e al nostru şi-al urmaşilor, urmaşilor noştri!", "Cu Dinamo pînă la moarte şi cînd n-are rezultate", "Dinamo - lumina noastră, tot ce contează" şi "Vă plîngeţi că au ajuns stadioanele goale, cu aşa conducere fotbalul pentru fani moare!" au fost doar cîteva dintre bannerele îndreptate împotriva şefilor roş-albilor. N-au lipsit nici scandările sugestive: "Plecaţi cu toţii, lăsaţi-ne, Dinamo nu e o afacere!".

Moale şi rezistent
Terenul a rezistat aseară, chiar dacă a plouat generos, începînd cu 4 ore înaintea partidei, asta după un început de săptămînă bogat în precipitaţii. Gazonul a fost moale, s-au creat pe alocuri zone cu noroi, dar nu a fost influenţată în mod negativ prestaţia celor două echipe.

Primul şut, primul gol
Gabriel Boştină a marcat aseară primul său gol pentru Dinamo în Liga I după 3 ani petrecuţi în Ştefan cel Mare! Interesant este că acesta a fost şi primul său şut tras pe poartă în acest campionat. Fotbalistului de 32 de ani îi expiră contractul în vară cu "cîinii", dar şefii l-au anunţat că de-abia în aprilie se va discuta oportunitatea prelungirii acordului.

Mister s-a luat de Clau-gol
Cornel Dinu a fost drastic cu cîţiva jucători dinamovişti şi a criticat politica de transferuri a grupării. "Dacă Daminuţă e jucător de perspectivă, el care e tatuat şi pe unghia dreaptă, să ne ferească Dumnezeu! Îi laşi pe Păun şi pe Liviu Ganea să plece, şi-l ţii pe Claudiu Niculescu, care dacă nu e mingea oprită, el nu poate să o bage în poartă!", a zis Mister la Sport Total FM.

Craiova superofensivă
Wotte n-a venit aseară să se apere în Ştefan cel Mare. În spatele fraţilor Florin şi Mihai Costea a jucat Dina, oltenii propunînd un trio ultraofensiv. Eugen Trică a fost doar rezervă. Fotbalistul de 33 de ani n-a rezistat pe teren mai mult de-o repriză în meciurile amicale. În plus, s-a considerat că gazonul este dificil şi antrenorul olandez n-a mizat pe veteran de la bun început.

Ştirile meciului
- Florin Prunea şi-a intrat în pîine: managerul sportiv a stat aseară pe bancă, luîndu-i loc lui Constantin Dănilescu. Aşa se va întîmpla de acum înainte, nea Tică urmînd să se ocupe pînă la vară de logistică, pentru ca apoi să plece la Vaslui.
- Mărgăritescu a sosit la partidă chiar înainte de start. A venit şchiopătînd la tribuna a II-a, cu un ghips la piciorul drept, acolo unde are o problemă la degetul mic.
- Mark Wotte a fost încurajat la debutul în Liga I şi de fiul său.
- Dolha a bifat aseară meciul cu numărul 100 în prima divizie.
- Marius Niculae i-a dedicat golul soţiei sale, Cristina, cu care speră să aibă un copil în acest an.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
durden
durden  •  22 Februarie 2010, 13:42

ca de obicei,gsp e anti-dinamo.au fost mult mai multi suporeri,dar ma rog...ne-am obisnuit sa fiti subiectivi...

 •  22 Februarie 2010, 08:18

D-le Dinu asa este ,asa gindim si noi.Cine hotaraste ca ramane Niculescu si pleaca tinerii sa le fie rusine ,nu vor binele echipei .

 •  22 Februarie 2010, 03:40

De fapt Marius Niculae a dedicat golul sorei lui care a nascut cu o zii inainte. Ca de obicei inventati stiri !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează