FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA 1-3

Suspendat de regulament » Steaua nu l-a putut folosi pe Lucian Sînmărtean, deşi mijlocaşul şi-a ispăşit pedeapsa

Articol de , - Publicat duminica, 27 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 26 iulie 2014 23:46

Sînmărtean a fost lăsat în tribună pentru că steliştii s-au temut să nu piardă meciul la "masa verde" în cazul în care el ar fi evoluat


Costel Gâlcă nu l-a oprit în lot aseară pe Lucian Sînmărtean. Nu a fost o pedeapsă pentru gestul său din meciul retur cu Stromsgodset, cînd a refuzat să dea mîna cu antrenorul şi cu colegii de pe bancă. Tehnicianul campioanei n-a vrut să rişte ca Steaua să piardă partida la "masa verde". Cum s-a ajuns aici? În finala Cupei României, cu Astra, Sînmărtean a fost eliminat şi a primit o suspendare de două meciuri. Mijlocaşul n-a evoluat în Supercupă, tot împotriva giurgiuvenilor, şi nici în "optimile" Cupei Ligii, tot în Giuleşti şi tot cu Rapid.

Teoretic şi-a ispăşit pedeapsa, numai că în regulamentul disciplinar scrie că fotbalistul suspendat nu are drept de joc în nici un meci oficial, fiind enumerate competiţiile: Liga 1, Cupa României şi Supercupă. Cupa Ligii n-a fost încă adăugată! În schimb, în ROAF, această întrecere reînfiinţată în vara asta este stipulată.

Observatorul de joc, Adrian Ionescu, le-a transmis roş-albaştrilor că îl pot folosi fără probleme, însă "militarii" n-au vrut să rişte nimic, mai ales că Sînmărtean ar fi fost aseară rezervă.

Baie de mulţime
Aflat la primul său meci ca patron al Rapidului, Valerii Moraru a fost primit cu simpatie de suporterii giuleşteni. Omul de afaceri basarabean a mers înainte de partidă la vestiar pentru a discuta cu jucătorii. Drumul pînă la "oficială" a durat însă aproape o jumătate de oră, fanii oprindu-l pe stradă pentru a se fotografia cu el. Moraru a urmărit meciul alături de soţia sa şi de administratorul judiciar al Rapidului, Cristina Andronache.

"Pe 1 august dau răspunsul!"
Srgian Luchin a confirmat ieri discuţiile pe care le poartă cu Steaua: "E adevărat, sînt tratative cu cei din Ghencea. Am însă şi alte două oferte, mă voi decide pînă pe 1 august. Am discutat doar de principiu cu Steaua, nu mi-a făcut încă o propunere concretă. Sper să iau decizia cea mai bună pentru viitorul meu. Nu cred că pot pleca liber de contract de la Plovdiv, pentru că ei încă încearcă să ne plătească şi sîntem cu banii la zi".

Fără public cu CraiOlguţa!
Pentru derby-ul din etapa viitoare, Steaua - CS U Craiova, "militarii" nu vor putea conta pe aportul publicului şi asta după ce sancţiunea din sezonul trecut a rămas valabilă. "În primele două etape ar trebui să jucăm acasă fără spectatori. În mod normal, există posibilitatea suspendării executării unei sancţiuni, din momentul în care a fost executată cel puţin jumătate", a spus preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală.

Medic de nota 10
După plecarea doctorului Radu Paligora al Al-Hilal, Steaua l-a numit în funcţie de Flavian Avrămitu, absolvent cu nota 10 al Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti. Avrămitu a mai activat la Astra, în sezonul 2009-2010, iar timp de 3 ani, între 2010 şi 2013, la FC Vaslui. "Sînt un iubitor al culorilor roş-albastre de cînd eram copil, iar oportunitatea de a face parte din familia Steaua reprezintă o mare onoare şi, în acelaşi timp, o mare provocare pentru mine", a declarat Flavian pentru site-ul oficial al clubului.

ADVERSARI
Aktobe, egal ruşinos
Campioana Kazahstanului, formaţia pe care Steaua o va întîlni în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, a reuşit doar o remiză în ultima etapă de campionat, dinaintea duelului cu roş-albaştrii. Aktobe a terminat la egaliatate, 1-1, pe terenul celor de la Irtysh, formaţie ce luptă pentru evitarea retrogradării. Antrenorul Vladimir Gazzaev a odihnit însă mai mult titulari. Astfel, cei mai periculoşi jucători ofensivi ai kazahilor, Antonov, Pizzeli şi Neco, au intrat în repriza secundă. Gazdele au condus cu 1-0 din minutul 20, iar Aktobe a egalat cu 10 minute înainte de final prin Santana.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
sandokhan97
sandokhan97  •  28 Iulie 2014, 07:35
Postat de 1one pe 27 Iulie 2014, 15:01

nu va mai satura lumea de brichete si titluri la masa verde. regulamentul nu a fost modifica in urma introducerii noii competitii : cupa ligii, deci atat sanmartea cat si alibec avea drept de joc. faptul ca steaua e condusa de niste oameni cel mult incompetenti este in pe aceeasi lungime de unda cu ai sai suporteri : viseaza doar la la furaciuni si mocaciuni

Romanul cauta mereu motive atunci cand esueaza. O fi facand Steaua blat-uri dar asta nu inseamna ca restul echipelor sunt usa de biserica. Imi vine s a vomit cand vad cat esti de phruost. La ora actuala Steaua si Astra domina forbalul romanesc pt ca au cele mai bune loturi, dar tu continua sa strigi Hotul

gabiioan
gabiioan  •  27 Iulie 2014, 23:13

Aceeasi situatie si la Brasov- Petrolul. Brasovul a facut contestatie oficiala impotriva utilizarii lui Pecanha si vrea sa castige meciul la masa verde! Concordia nu a facut deocamdata contestatie.

khal_37
khal_37  •  27 Iulie 2014, 17:07
Postat de 1one pe 27 Iulie 2014, 15:01

nu va mai satura lumea de brichete si titluri la masa verde. regulamentul nu a fost modifica in urma introducerii noii competitii : cupa ligii, deci atat sanmartea cat si alibec avea drept de joc. faptul ca steaua e condusa de niste oameni cel mult incompetenti este in pe aceeasi lungime de unda cu ai sai suporteri : viseaza doar la la furaciuni si mocaciuni

Deci tu esti catalin popescu....scursura sudoripara a sistemului, cel mai activ user antiroman de pe acest site.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează