FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tace, că e prea lăudat! » Reghecampf a intrat în silenzio stampa

Reghecampf nu mai vrea să vorbească cu jurnaliştii.
Reghecampf nu mai vrea să vorbească cu jurnaliştii.

Articol de - Publicat miercuri, 26 septembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 25 septembrie 2012 21:38

Reghecampf a intrat în silenzio stampa pînă la sfîrşitul campionatului. Motivul? Crede că e mai lăudat decît merită.

Laurenţiu Reghecampf e primul antrenor care refuză să mai comunice în presă din cauza laudelor! Reghe a anunţat după victoria cu Rapid că nu va mai discuta pînă după finalul sezonului. Motivul a fost oferit de soţia lui, Anamaria Prodan: "Laur consideră că încă n-a făcut nimic senzaţional ca să i se ridice osanale. Şi nici nu-şi doreşte asa ceva pînă cînd nu va cîştiga campionatul. Atunci va merita să fie apreciat".

Reghecampf a simţit că a fost prea lăudat pentru succesul din derby. "E tăticu' tuturor jucătorilor, cel mai mare antrenor!", a reacţionat Becali după victoria cu Rapid. Laudele pe care tehnicianul în vîrstă de 37 de ani le-a primit din toate părţile sînt justificate de startul bun de sezon. Din 2005, de cînd echipa era condusă de Protasov, Steaua n-a mai avut 22 de puncte în urma primelor 9 etape! Cel mai slab început a fost cel de anul trecut, cu Ronny Levy. Primele 9 runde din Liga 1 le aduseseră roş-albaştrilor numai 14 puncte!

23 de puncte avea Steaua după 9 etape în sezonul 2005-2006, ultimul cînd trupa din Ghencea a devenit campioană

"Reghe e tătic! Eu n-am mai văzut să joci în aşa fel încît să-ţi baţi joc de Rapid, care i-a dat lui CFR trei goluri jucînd în zece!" (Gigi Becali, patron Steaua)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"MM se uita iar la meci!"
Gigi Becali a povestit la GSP TV cum a trăit noaptea de după victoria din derby. "L-am sunat la două noaptea pe MM să văd ce face şi el mi-a zis că se uită la meci. La ce meci, MM? La Steaua - Rapid. Îşi luase DVD-ul să se uite la meci. Cică a mai văzut de două ori meciul", a mărturisit Becali. Patronul roş-albaştrilor e nemulţumit şi de faptul că George Copos nu-i răspunde la telefon: "L-am sunat toată ziua, dar vorbesc doar cu secretare, el cică e ocupat, dar nu e frumos ce face!".

Gigi îl vrea pe Bozovici
Patronul Stelei a stabilit lista de cumpărături a echipei sale din pauza de iarnă. "Sînt doi, trei jucători care vor pleca. Nu le spun numele acum, că nu vreau să-i supăr. Eu mai vreau trei fotbalişti: pe Batin, de la Braşov, atacant ca el nu avem noi la Steaua, e puternic, dar ia şi mingea cu el. Al doilea e tot braşovean, Mateiu, mi-a plăcut de el. Iar al treilea e Bozovici. Sper să-l mai pot transfera!", a mărturisit finanţatorul roş-albaştrilor.

Se vînd bilete la Cupă
Steaua a pus în vînzare biletele pentru partida din Cupă, cu FCM Tîrgu-Mureş, de mîine seară, de la ora 21:30, în direct pe DigiSport. Meciul se va disputa în Ghencea, iar tichetele au următoarele preţuri: 5 lei la peluze, 10 lei la tribuna a II-a, 15 lei la tribuna I şi 50 de lei la tribuna zero. Casele sînt deschise astăzi de la ora 10:00 pînă la 19:00, iar mîine pînă la ora jocului.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (7)
vlad_condurache
vlad_condurache  •  26 Septembrie 2012, 19:40
Postat de dinamofan1 pe 26 Septembrie 2012, 08:03

daca asculti manele nu te mai numesti om

Inseamna ca fotbalistii romani, indiferent de echipa, numai oameni nu sunt...

dinamofan1
dinamofan1  •  26 Septembrie 2012, 08:03
Postat de scorpi123 pe 26 Septembrie 2012, 06:22

ce treaba au manelele...cu munca lui de antrenor. Nu mai fiti ma incuiati...ca de-asta e Romania unde e...

daca asculti manele nu te mai numesti om

plischi
plischi  •  26 Septembrie 2012, 06:31
Postat de smeu pe 26 Septembrie 2012, 04:51

Bun antrenor Reghecampf. Dar pe de alta parte imi amintesc de secvente cu el si sotia in SUV in Vegas cu manelele la maxim.

poti sa fii sigur ca partea asta "mai manelista" a vietii cuplului despre care vorbesti nu vine dinspre reghe, om trait un deceniu in germania. cherchez la femme...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează