FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI TIMIŞOARA 1-2

Ţălnar crede că Dinamo este într-o situaţie disperată: "Dezastrul ultimului deceniu!"

Cornel Talnar, Talnar, Dinamo
Cornel Talnar, Talnar, Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 07 mai 2010 00:00

Ţălnar a venit amărît la conferinţă, a deplîns situaţia disperată în care se află clubul şi a atacat-o pe Timişoara.

- Domnule Ţălnar, e un eşec în faţa unei rivale...
- Aşa se întîmplă cînd faci 7.000 de improvizaţii şi 800 de permutări, cum am procedat eu la meciul cu Poli. Cîrpeli peste cîrpeli... Chiar şi aşa, aţi văzut că puteam obţine un egal. Chiar meritam un punct, după cum s-a jucat.

- Cum aţi ajuns să aveţi la un moment dat trei mijlocaşi în apărare?
- Rus, Kone şi Boştină erau trei dintre cei patru apărători. Cred că un suporter dinamovist nu s-ar fi gîndit, nici în cele mai negre vise ale sale, că am putea ajunge în halul ăsta!

- Veţi continua pe banca lui Dinamo?
- E greu să vorbesc despre prelungirea contractului în situaţia asta. Eu zic că momentul actual e fără precedent în ultimii zece ani în Ştefan cel Mare. Gîndiţi-vă că azi am fost obligat să folosesc vreo cinci jucători care fugeau din cantonament acum cîteva săptămîni şi-şi luau şapte zile libere! Sincer, mi-e imposibil să fac o echipă aşa!

- Nu sînteţi siguri nici de locul de Europa League. Aveţi emoţii?
- Ăsta e destinul lui Dinamo. După ani în care echipa a fost campioană ori măcar s-a bătut la titlu, a venit şi clipa asta nefericită.

- Timişoara cum vi s-a părut?
- N-are faţă de campioană! Dacă noi am venit cu o echipă încropită şi nici aşa Poli n-a contat... Au dat două goluri, în rest n-au mai mişcat şi au scăpat cu noroc.

"Dacă aveam linişte, ne-am fi bătut la titlu în momentul ăsta. Păcat că am ratat sezonul din vina noastră!"
Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo

"Este clar că titlul se joacă şi îl va lua echipa care rezistă psihic acestei presiuni formidabile. Formaţia care va avea jucătorii mai maturi şi mai obişnuiţi cu marea performanţă va avea un avantaj şi va lua titlul"
Ovidiu Sabău, antrenor Poli

"Am obţinut un succes istoric. Am meritat să cîştigăm, chiar dacă în ultimele 15 minute am tremurat serios pentru cele trei puncte"
Ovidiu Sabău, antrenor Poli

"Am dominat jocul pînă au dat ei gol. A intervenit oboseala, dar era ultima şansă de a reintra în lupta pentru titlu, deşi avem şansa a doua"
Cosmin Contra, Poli Timişoara

"CFR şi Urziceni sînt favorite pentru că ele sînt pe primele două locuri, dar cred că dacă noi vom face 9 puncte din 9 în ultimele 3 etape vom lua titlul"
Laszlo Sepsi, Poli Timişoara

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
 •  07 Mai 2010, 13:26

Ultimul antrenor care a dus-o pe Dinamo în primăvara europeană, Mircea Rednic, spune că nu se gîndeşte să revină în Ştefan cel Mare prea curînd, în principal din cauza acţionarilor care sînt acum la echipă. Niste actionari de cascadorii rasului care astazi sunt bucurosi ca se bat pentru locul 6.Daca Romania nu avea dreptul la 6 echipe pentru cupele europene ,ma intreb pentru ce loc se luptau ,BADEA,BORCEA,TURCU si alti neispraviti din conducerea clubului.Asa se intampla cand un

 •  07 Mai 2010, 12:14

mai mare blat ca asta na-m mai vazut poli era o echipa de batut pacat tantare sa pleci o data ca ne-ai macat nervii dute si lasane sa vina bonetii sa-u rednic cu acestii antrenorii jucam fotball forza dinamo

 •  07 Mai 2010, 10:14
Postat de stel1stu pe 07 Mai 2010, 08:14

adunati-va fratilor intr-o sedinta speciala pe tema 'CINE A DISTRUS CLUBUL ISTORIC DINAMO?'...analizati si incercati sa fiti limpezi este nevoie sa repet ca acuma Dinamo este o GLUMA ?

Ai dreptate. Imi pare rau, dar cele doua cluburi istorice au ajuns de ras. Si numitorul comun este aceasta blestemata familie de albanezi de care nu mai reusim sa scapam.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează