FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CHIAJNA 3-4

Thriller cu lupi » Condusă cu 1-3 în minutul 84, Chiajna a întors rezultatul şi a cîştigat meciul cu Petrolul

Hamza a marcat o triplă pentru Petrolul, dar echipa lui tot a pierdut.
Hamza a marcat o triplă pentru Petrolul, dar echipa lui tot a pierdut.

Articol de - Publicat joi, 22 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 22 martie 2012 11:25

Gazdele au condus cu 3-1 pînă în minutul 84, dar "lupii galbeni" au căzut inexplicabil, iar Concordia a întors soarta partidei şi a încins lupta pentru supravieţuire în Liga 1.

Vezi AICI rezumatul partidei!

La 5 luni după "episodul Galamaz", 6.000 de oameni au venit s-o vadă pe Petrolul, iar elevii lui Răchită au încercat să vadă dacă îşi pot bate adversarul fără pumni şi picioare. N-au reuşit doar cu mingea!

Ploieştenii au umplut cu galben careul advers, iar Hamza (23) a găsit o potecuţă printre picioarele lui Gospodinov: 1-0! Reghecampf a văzut că ai lui s-au umplut de galben în obraji şi a făcut prima mutare după numai jumătate de oră. A scos un mijlocaş defensiv, Petrovici, şi a introdus un om de atac, Viorel Dinu. Rezultatul: Rocha (35) a egalat cu un şut la colţul lung, după un assist al lui Ilie Iordache: 1-1. Concordia a fost vie aproape un sfert de oră, apoi elevii lui Reghe au redevenit hepatici.

Younes Hamza a fost one-man show. Atacantul tunisian al amfitrionilor şi-a pus şi capul în funcţiune, la propriu, pentru a scoate Petrolul din zona minată a clasamentului. Şi a pus perfect fruntea (44 şi 64) pentru un avantaj ce părea liniştitor, 3-1. Totul părea terminat. Doar părea! Ce a urmat a necesitat un defibrilator pentru Petrolul şi pentru toţi cei care pariaseră pe ploieşteni. Alex (84 şi 90) le-a accelerat inimile alor săi şi i-a lăsat fără suflu pe prahoveni. Pumnalul l-a înfipt Dinu, în ultimele secunde ale partidei, cu o lovitură de cap ce înrăutăţeşte situaţia Petrolului în Liga 1 şi dă speranţe de supravieţuire Concordiei.

Nervosul Negru
Relaţiile sînt extrem de tensionate la Petrolul. Primul scandal al partidei de ieri a avut loc în minutul 41, cînd Răchită l-a schimbat pe Vali Negru cu Stoimirovici, nemulţumit de evoluţia ex-rapidistului. Negru a reacţionat nervos, a dat cu tricoul de pămînt şi a urlat în direcţia lui Vivi, făcînd gesturi de nemulţumire. Între Vali şi Răchită conflictul este mai vechi, mijlocaşul fiind supărat şi etapa precedentă, cu U Cluj, cînd a fost substituit în minutul 67.

Pleacă Răchită?
Suporterii Petrolului i-au cerut vehement demisia lui Vivi Răchită, iar la finalul partidei zeci de fani au rămas la porţile stadionului pentru a striga împotriva antrenorului. Vivi n-a participat la conferinţa de presă, dar a convocat o şedinţă de urgenţă în vestiar, la care a asistat şi primarul oraşului, Andrei Voloşevici. "Răchită se simte foarte rău după acest final de meci de infarct", l-a scuzat secundul Vali Negoiţă. Surse autorizate susţin că Vivi ar putea fi demis azi!

"Am făcut schimbările foarte bine, iar băieţii au crezut în şansa lor pînă la final, îi felicit! Am luat trei puncte mari, dar mai avem mult de muncă pentru a ne îndeplini obiectivul: salvarea de la retrogradare" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Chiajna)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
bercica
bercica  •  22 Martie 2012, 09:59

VIVI ESTI O MIZERIE SI UN MASCARICI AL PDL-ULUI !!!!

ph81luc
ph81luc  •  22 Martie 2012, 09:55

o fi blestemul lui Gritti. sau aranjamentul lui ?

mama.is.here
mama.is.here  •  22 Martie 2012, 09:21

chiar nu vede nimeni ce face acest reghekamf si sotia lui? pe unde se duc, numai meciuri de poveste: in toamna la Constanta de la 0-3, pe final 3-3...acum de la 1-3, final 4-3. rog amicii care mai cunosc si alte rezultate"meritorii" a acestui cuplu sa la posteze aici. multumesc! jos mitica!jos m.sandu!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează