FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC BRAŞOV 1-0

Thriller Şumudică » "Mînca-v-aş gura, se va ajunge la un nou caz Ganea!"

Şumudică a fost aseară clientul lui Deaconu
Şumudică a fost aseară clientul lui Deaconu

Articol de - Publicat duminica, 27 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 26 noiembrie 2011 23:39

Extrem de nervos pe arbitraj, Marius Şumudică s-a descărcat în faţa ziariştilor, susţinînd un monolog incendiar de aproape 20 de minute


- Domnule Şumudică, iar aţi fost eliminat. Ce s-a întîmplat acum?
- Credeţi că eu am înţeles?! E incredibil! Vă jur că n-am făcut nimic! Şi asta în condiţiile în care am fost înjurat şi provocat tot meciul de toţi oamenii de pe stadion. Eram mai alb ca jumătate din stadionul Stelei şi ei mă făceau pe mine ţigan rapidist!

- A mai fost şi acel penalty...
- Da, Deaconu revine! M-a arbitrat şi etapa trecută, cu Mioveniul. Am înţeles că stă în apropierea stadionului Ghencea. Cînd el juca la juniorii Stelei, eu eram la Sportul la juniori. La un meci direct, tatăl lui, magaziner la FRF, a sărit să-l bată pe tata. Iar Nica m-a mai nenorocit o dată cînd eram la Rapid. Totul se leagă, aud că acest asistent e angajat antrenor la juniorii Astrei.

Ce să mai, se va ajunge iar la ce a făcut Ionel Ganea! Ţineţi minte ce vă spun! Va intra unul pe teren şi-o să-i dea una unui arbitru să-l lase leşinat pe teren! Am zece SMS-uri că n-a fost nimic, îmi freamătă telefonul! De ce m-a eliminat?! Să mă duc iar la Comisie, să-mi zică oamenii ăia: «Da, ai dreptate, Şumi». Mă văd iar oamenii şi cred că-s nebun, cluburile nu mă vor mai angaja, vor fugi de mine! Mînca-v-aş gura, n-am făcut nimic! Sînt şi eu om! Să-mi zică de ce nu vor să mă lase să fiu şi eu antrenor! Că nu fac parte din sistem?! Arbitrii dau eliminări la fel de uşor cum iau poliţiştii carnetele! Cum să mă apăr eu acum?! La fiecare etapă, doi-trei antrenori daţi afară! Bă, numai antrenorii sînt nebuni?! Bă, mînca-v-aş, avem copii de crescut! Cum să mai duc bani acasă dacă mi se duc pe amenzi degeaba?!

"Mi-e teamă că iau un pumn în cap!"

- Era o soluţie să scoateţi echipa de pe teren, aşa cum aţi intenţionat?
- Păi, cînd vezi ce ţi se întîmplă, nici nu ştii cum să mai reacţionezi. Nu vedeţi că e din ce în ce mai rău?! Eu am ajuns să mă uit prin buzunare, să verific să nu-mi bage ăştia prafuri să ajung şi eu arestat, să nu-mi facă vreun flagrant cu cine ştie ce prafuri. O să mă duc să-mi iau o armă. După ce-am văzut faza cu Galamaz mi-e frică. Sînt conflicte prea mari. Mi-e frică să nu-mi iau un pumn, nişte monede în cap. Cînd conduc, mă uit în stînga şi în dreapta să nu coboare unul din maşină să-mi dea un pumn.

- Etapa viitoare veţi întîlni fosta echipă...
- Să ştiţi că eu pot să aflu echipa Astrei, că jucătorii de acolo îmi dau mereu SMS-uri, dar n-o să le răspund săptămîna asta, fiindcă nu fac d-astea, nu vreau! Sînt modest, dar sînt bun! Talentul nu mi-l ia nimeni! Şumudică e bun! Îmi plac ziariştii care sînt la fel de corecţi ca mine. Sînt bun şi corect, băieţi!

"Nu iau Xanax, că vreau să fiu ţeapăn, să fiu bine"

"Nu mai arăt egării, dar m-am săturat să fiu călcat în picioare! Din banii clubului meu e plătit baremul acestui arbitru!"

"Trebuie tras un semnal de alarmă! Viciere de rezultat! Deaconu mi-a zis de la pauză că mă elimină şi nu făcusem nimic greşit!"
Marius Şumudică, antrenor FC Braşov

"L-am eliminat pe Şumudică pentru proteste repetate"
Alexandru Deaconu, în raportul oficial


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
claudiano
claudiano  •  03 Decembrie 2011, 00:59

bravo SUMI...arbitri hoti si pungasi care au dus fotbalul romanesc spre rapa...bn a facut ganea atunci si nica si deaconu trebuiau batuti dar pacat ca nu am avut asa zisul GANEA

excentric
excentric  •  28 Noiembrie 2011, 00:33

sumudica ce ziceai de prafuri ..cred cati plac si tie..:)))))))

saracudetine
saracudetine  •  27 Noiembrie 2011, 17:24

Bravo Șumi!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează