FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - GAZ METAN CFR 4-3

Ţicleanu: "Putem evolua la capacitate maximă timp de 60 de minute"

Aurica Ticleanu
Aurica Ticleanu

Articol de - Publicat sambata, 17 iulie 2010 00:00

La finalul partidei Universitatea Craiova - Gaz Metan CFR 4-3, antrenorul Ştiinţei, Aurică Ţicleanu, a declarat că este optimist în privinţa debutului de sezon, care va avea loc sîmbăta viitoare, cînd echipa sa va juca pe teren propriu cu CFR Cluj.

"Am vazut multe lucuri bine in echipa mea. Este serioasa, disciplinata si concentrata. Deocamdata putem evolua la capacitate maxima timp de 60 de minute, speram sa mai adaugam inca 10-15 minute", a spus Ticleanu.

Apoi a continuat: "Azi am avut probleme pe final, la fel ca şi spre sfîrşitul campionatului trecut. Cît îl priveşte pe Gargorov, el s-a resimţit puţin, dar a făcut un joc bun. S-a integrat cum trebuie, a fost bine primit şi cred că va fi un real cîştig pentru noi".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
oltenasu
oltenasu  •  18 Iulie 2010, 10:09

Urbano Lega

medieval
medieval  •  17 Iulie 2010, 22:51

cu sau fara pauza ? specifica domne' :)

ssoonn
ssoonn  •  17 Iulie 2010, 22:11

este normal ca la temperaturi de 40 de grade sa nu fi in stare sa alergi..este o prostie sa stai in severin sa joci meciuri la 5 cand e zapusala cea mai mare afara si sa nu joci si u ca omu pe nocturna....la racorica....asta este

Vezi toate comentariile (11)
Comentează