FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - DINAMO 4-1

Timişoara a umilit pe Dinamo şi merge în preliminarile Ligii » Răzbunarea

Nikolici a executat-o pe Dinamo cu 2 goluri şi două pase decisive Foto: Adrian Pîclişan
Nikolici a executat-o pe Dinamo cu 2 goluri şi două pase decisive Foto: Adrian Pîclişan

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 22 mai 2011 09:31

Timişorenii i-au zdrobit ieri pe rivalii dinamovişti şi şi-au vărsat nervii pierderii titlului pe o echipă ce are probleme uriaşe în apărare. ”Cîinii” tremură înaintea finalei Cupei, de miercuri, cu Steaua

Fără prea mare presiune, Poli şi Dinamo au recompensat cu fotbal de calitate suporterii care au preferat stadionul într-o zi senină, care ar fi putut celebra cîştigarea titlului de către Timişoara. "Cîinii" nu şi-au menajat foarte mulţi dintre titularii care vor fi şi miercuri pe teren, în finala Cupei României cu Steaua, însă apărarea, indiferent cine joacă, este hazlie. Iar clovnul principal a fost, încă o dată, spaniolul Rubio, care gafează nepermis şi îi periclitează şi pe colegi.


Frustrarea
Timişoara şi-a cîntat frustrarea pierderii unui alt campionat prin fotbal frumos şi eficient. Şi printr-o victorie spectaculoasă în detrimentul unei rivale tradiţionale. Nikolici a fost MVP-ul partidei, conducînd ostilităţile după bunul său plac. A dat două goluri şi a oferit două pase una mai bună ca alta, muntenegreanul tocînd, mărunt, mărunt, o apărare de bufoni. Naumovski, chiar dacă a luat 4 goluri, este exonerat de orice vină, macedoneanul reuşind alte trei intervenţii ultraeficiente, de două ori singur cu adversarul, o dată cu Nikolici (24), altă dată cu Ignjatijevici (72). A rămas întrebarea: "Ce-ar fi fost dacă se juca meciul Pandurii - Oţelul, în prima etapă din 2011?". Şi supărarea-bonus că Timişoara are rezultate favorabile cu toate echipele ce vor juca în Europa din vară-toamnă, dar a ratat ambele trofee şi în acest sezon în acest sezon.

Salvarea
Pentru Dinamo - a doua oară consecutiv pe locul 6 la finalul campionatului - a mai rămas să-şi spele păcatele contra Stelei în derby-ul din Cupă de miercuri. Andone se temea înaintea partidei din Banat, "dacă vom juca precum cu Brăneştiul, luăm 5", şi avea de ce. N-a luat decît 4, dar defensiva este deplorabilă. Şi antrenorul s-a plîns din nou, a 34-a oară, de faptul că apărarea nu merge. Din jocul de ieri n-au rămas decît incursiunile lui Torje, cu dedicaţie pentru Timişoara, şi evoluţia apreciabilă a lui Ţucudean, un puşti care tinde să devină titular. În rest, mai rămîne, din nou, partida-pansament cu Steaua. Dacă bat, "cîinii" devin eroi pentru ai lor şi se uită tot răul din sezon. Dacă nu bat, va fi vai şi amar de ei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
martin_dinca
martin_dinca  •  24 Mai 2011, 12:48

timisoara bate doar in liga lu' mitica , sa vedem din ce turul 1 iese din CL . pe mana lui Iancu s-a pierdut titlul . daca asta nu facea atatea porcarii , poate nici arbitrii nu se scarbeau atat de el si arbitrau mai bine . el zice ca asa trebuie sa faca un patron ...habar n-are . ce timp liber are Iancu asta , daca si-a permis sa faca circ zi de zi la tv , atata amar de vreme . e clar , nu mai merge BPetroleum ala al lui si spera sa scoata profit ca si Copos :) un asemenea om , cu o armata de avocati ,stie sa eludeze statul si chiar o face , pentru ca el crede ca este infailibil . iar Fiscului ii e frica sa intre la el in mod serios pt ca n-are specialisti adevarati care sa nu se teama

immortalego
immortalego  •  23 Mai 2011, 02:38
Postat de sebastian82 pe 22 Mai 2011, 17:27

de terminau macar pe 2 sau 3 comentai de titlu ....dar asa cand tu termini ca de obicei dupa steaua iti dai cu parerea de titlu!

dupa ce umilesti ca de obicei steaua :)) partea asta ai uitat-o pretene

sebastian82
sebastian82  •  22 Mai 2011, 17:28

m-ai nou cred ca ai jucat si footbal mult tu........

Vezi toate comentariile (11)
Comentează