FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA PENTRU TITLU

Timişoara trimite săgeţi către Oţelul: "Va fi mai greu să-i batem în 14, dar nu ne lăsăm"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 06 mai 2011 13:02

Golurile din ofsaid împotriva Craiovei ale noului lider din Liga 1, Oţelul, nu i-a lăsat indiferenţi pe bănăţeni

Portarul Pedro Taborda, unul dintre cei mai buni oameni ai Timişoarei în remiza de la Vaslui (1-1), nu a ezitat să comenteze avantajul Oţelului. "Dacă joacă timpul în 14, o să fie mai greu, dar nu ne lăsăm. Sper să fie totul corect şi cine are mai multă ambiţie şi joacă mai bine şi cîştigă să ia campionatul", a spus azi lusitanul.


Şi atacantul Dorin Goga a prefaţat finala campionatului, de săptămîna viitoare, de la Galaţi. "Ne-am fi dorit să cîştigăm cu Vasluiul, dar egalul ăsta ne ajută pe noi mai mult decît pe ei. Meciul decisiv va fi între noi şi Oţeleul, cred că Vasluiul are şanse puţine la primul loc. Îmi doresc să fim campioni, sîntem mai buni. Ne-au unit rezultatele bune din ultimul timp", a comentat Goga.


Patronul lui Poli, Marian Iancu, a lansat un atac mai dur la adresa gălăţenilor, imediat după finalul victoriei obţinute de aceştia împotriva Craiovei. "Este un campionat al Cooperativei, condus de oameni care au recunoscut că au făcut blaturi şi trafic de influenţă. S-au ocupat cu meciuri trucate, adică este corupţie. Lucrul ăsta mă obligă să cer demisiile lui Sandu, Dragomir şi Avram.

Cred că există o depedenţă majoră între arbitri şi şeful lor, iar forţa lor a decis că Oţelul trebuie să fie campioană. Ce se întîmplă cu Oţelul frizează bunul simţ şi normalitatea. Este mai mult decît poate fi suportat", a spus Iancu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
t_danc
t_danc  •  06 Mai 2011, 21:43

HOTZELARII ASTIA NU SE MAI OPRESC DIN FURAT. NU SE MAI SATURA. POATE PANA LA URMA O SA-I PEDEPSEASCA DUMNEZEU SI O SA LE STRICE PLOILE CELOR CARE ABIQA ASTEAPTA SA IMPARTA POTUL

danutz78vs
danutz78vs  •  06 Mai 2011, 20:23

pai numai asa poate castiga timisoara.iese foca pe sticla si tipa arbitrii!! asa a facut si cu vasluiul.

anti_emigranti
anti_emigranti  •  06 Mai 2011, 19:06

Este incredibil cum se greseste meci de meci doar pentru galateni si culmea, nimeni nu face nimic sa indrepte asta!!!! e clar ca totul e pus la punct sa ia otelul titlul.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează