FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - SPORTUL, DUMINICĂ, 20.30, DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ţinte în mişcare! » Opt rapidişti sînt la limita suspendării

Marcos Antonio a acumulat în tot sezonul 2010-2011 patru
Marcos Antonio a acumulat în tot sezonul 2010-2011 patru "galbene", cu numai unul mai mult decît are acum în primele 15 runde

Articol de , - Publicat sambata, 03 decembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 02 decembrie 2011 21:35

Rapidiştii au 8 jucători aflaţi la limita suspendării, care riscă să rateze partida de la Galaţi, dacă vor fi avertizaţi duminică, în Giuleşti, cu Sportul.

Răzvan Lucescu e îngrijorat înaintea meciului cu Sportul, programat duminică, pe teren propriu, de la ora 20:30. Opt dintre jucătorii de bază se află la un pas de suspendare, iar în eventualitatea în care vor primi cartonaş galben împotriva "studenţilor", nu vor putea evolua în ultima etapă a turului, la Galaţi, împotriva campioanei Oţelul.

Burcă şi Alexa au ajuns la 6 "galbene" în acest sezon şi, de acum în colo, fiecare avertisment pe care-l vor încasa le va aduce o suspendare de o etapă. De asemenea, Marcos Antonio, Coman, Pancu, Deac, Teixeira şi Herea au văzut de cîte trei ori "galbenul" în acest campionat. Ultimii doi au şanse mici de a fi folosiţi, ambii acuzînd în continuare probleme medicale. Genunchiul "decarului" încă le dă bătăi de cap medicilor, refuzînd să se dezumfle. O altă absenţă la meciul de duminică va fi Rui Duarte, care e nerefăcut după accidentarea suferită la Tîrgu Jiu.

"Nu ne gîndim la eventuale suspendări pentru că meciul cu Sportul e foarte important. Trebuie să cîştigăm neapărat pentru a ieşi din pasa proastă în care ne aflăm. Apoi, vom vedea ce facem şi cu Oţelul" (Daniel Pancu, atacant Rapid)

50 de cartonaşe galbene şi 6 roşii au strîns rapidiştii în cele 15 etape ale sezonului. Doar Tîrgu Mureş stă mai prost în acest clasament, cu 51 de "galbene" şi 7 eliminaţi.

Alături de Coman

Idolul galeriei rapidiste, Daniel Pancu, îi ia apărarea lui Dani Coman în conflictul dintre portar şi fani. "Relaţia dintre Coman şi suporteri era una bună, era adulat, nu ştiu cum de s-a ajuns în situaţia asta. Trebuie să se înţeleagă că huiduielile duc la o atmosferă nefastă printre jucători. Fanii ar trebui să fie alături de noi, indiferent de situaţie!", a spus Pancone.

Cele mai ieftine bilete
Pe lîngă faptul că alb-vişiniii au decis să lase intrarea liberă la meciul cu Sportul pentru femei şi copii, conducerea a mai stabilit şi cele mai mici preţuri din acest sezon la bilete: 5 lei - peluză, 10 lei - tribuna a II-a, 20 lei - tribuna I şi 50 lei - tribuna 0. Şefii din Grant mizează pe cîţi mai mulţi spectatori, considerînd că meciul cu Sportul e decisiv pentru ca echipa să rămînă în fruntea clasamentului.

Inbox
- Fostul dinamovist Dan Alexa se declară suporter al Stelei în Derby de România: "Aş vrea să învingă Steaua, pentru că Dinamo trebuie să piardă puncte ca noi să ne apropiem. Şi un egal ar fi bun. Normal, trebuie să învingem şi noi Sportul pentru a spera în continuare că luăm titlul".

- Pancu nu înţelege de ce Rapidul trece prin perioada asta nefastă: "Avem un lot valoros, după părerea mea, cel mai bun din Liga 1, format din jucători extrem de talentaţi. Cred că şi fără numele importante din primul «11» se poate alcătui o formaţie puternică".

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
szsebi
szsebi  •  04 Decembrie 2011, 01:34
Postat de ninozo pe 03 Decembrie 2011, 19:53

Burca are 5 cartonase nu 6...vai mama voastra

are 6 galbene..a luat si cu petrolul un galben numai ca nu apare pe liga1.ro...vai mama cui????

ninozo
ninozo  •  03 Decembrie 2011, 19:53

Burca are 5 cartonase nu 6...vai mama voastra

Vezi toate comentariile (2)
Comentează