FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Tom Deac pe 1,3 milioane euro! » Mijlocaşul CFR-ului, în faţa unei noi provocări în străinătate

Precedenta experiență
Precedenta experiență "afară" nu i-a priit lui Deac: la Schalke a jucat numai 5 meciuri, fără a marca

Articol de - Publicat marti, 07 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 06 ianuarie 2014 20:33

Mijlocaşul de 27 de ani e aproape de un transfer la prim-divizionara rusă, care-i oferă un salariu stagional de 600.000 de euro.

Criza financiară loveşte şi clubul din Gruia! Pînă să-i aducă lui Vasile Miriuţă jucătorii solicitaţi, şefii CFR-ului pun la care o nouă despărţire. Jucătorul care va umple conturile ardelenilor este tot Ciprian Deac, care în vara lui 2010 a mai adus 3 milioane de euro, o dată cu transferul la Schalke.

De astă dată, destinaţia pe care a ales-o mijlocaşul dreapta e Rusia. Mai exact Tomsk, Siberia, acolo unde temperatura medie anuală e de numai 1 grad Celsius! Iar acum, în ianuarie, gerul e crîncen, ieri, de exemplu, înregistrîndu-se -25 de grade!

Deac a fost tentat cu un salariu anual de 600.000 de euro, dublu decît la CFR, acolo de unde, susţin sursele Gazetei, oricum nu şi-a mai luat ultimele 3 rate contractuale. În schimbul său, clujenii vor încasa 1,3 milioane de euro, bani ce vor fi folosiţi pentru a fi plătite restanţele către fotbalişti şi antrenori, plus eventualele achiziţii.

Tot la Tom evoluează fostul coleg al lui Ciprian, Gabi Mureşan, şi Jivko Milanov, ex-FC Vaslui, însă situaţia echipei după 19 etape disputate nu e strălucită: numai 15 puncte acumulate, locul 13 ocupat, ce duce la baraj.

15 meciuri şi 3 goluri a bifat Deac în acest sezon de Liga 1

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
daniaania
daniaania  •  08 Ianuarie 2014, 10:04

Sper sa reuseasca Cipri unde merge..Este un jucator bun cu dorinta de joc.Succes Cipri unde mergi..

andserko
andserko  •  07 Ianuarie 2014, 13:24

Nu e de mirare locul din clasament iar acum dupa plecarile lui obiora si deac sigur lui Miriuta i se ofera posibilitatea de a face performanta ....!! Daca nici banii de anul trecut din champions league si nici vanzarile de jucatori pe banda rulanta nu asigura bugetul clubului inseamna ca trebuie fotbalul sa finanteze afacerile....si nu invers cum ar fii normal. In retur obiectivul : locurile 7-1o pare indraznet . Cam penibil domnule Arpi .

cj666
cj666  •  07 Ianuarie 2014, 13:17

Mai are cum alinia cfr 11 jucatori la un meci? Ca de vandut de vreun an vand tot si de adus nimic... eventual ceva gloabe gen Ogbu, Tade si Costea...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează