FOTBAL  »  Superliga  »  LUDOGOREŢ - STEAUA, MÎINE, ORA 18.00, ÎN DIRECT PE SPORT.RO ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Tot le-a mai rămas o echipă bună » Reghecampf are pe cine să alinieze în amicalul cu Ludogoreţ

Chipciu a devenit
Chipciu a devenit "fost internaţional" la 22 de ani pentru că l-a supărat pe Piţurcă.

Articol de - Publicat vineri, 07 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 07 septembrie 2012 10:58

Steaua e decimată de selecţionările de la diverse "naţionale" şi loturi, însă şi aşa, la amicalul de mîine seară, cu Ludogoreţ, va putea alinia un super "11".

Şapte jucători la echipa naţională a României. Unul la cea a Macedoniei şi unul la cea de tineret a României. Aproape o echipă întreagă absentează de sub comanda lui Reghecampf, însă chiar şi aşa, antrenorul din Ghencea va putea să facă pentru amicalul de mîine seară, din Bulgaria, cu Ludogoreţ Razgrad, o echipă care sună foarte bine şi care conţine multe nume importante.

Stanca va fi portar, în timp ce în faţa lui va sta o linie defensivă care poate fi oricînd de bază şi în Liga 1, linie formată din Dumitraş, Szukala, Martinovici, Latovlevici. Mai departe, la mijloc sînt 3 oameni care s-au aflat, în diverese perioade, la echipa naţională, e vorba despre Chipciu, Gardoş şi Prepeliţă. În stînga va evolua Pîrvulescu, pe care s-au plătit 800.000 de euro în iarnă.

În atac vor intra doi străini, Rocha şi Nikolici, care în acest sezon au marcat împreună 9 goluri. Nikolici a fost şi el un obişnuit al convocărilor, pînă în vara acestui an fiind om de bază în "naţionala" de tineret a Muntenegrului, însă nu mai are vîrsta necesară, iar la echipa de seniori are o concurenţă dură, cu Vucinici şi Jovetici.

Tari şi pe bancă
Chiar şi pe banca de rezerve, mîine seară, Reghecampf va avea la dispoziţie jucători care au costat împreună peste două milioane de euro, în frunte cu Mihai Costea, Gabi Matei şi Tibi Bălan. Reghe se va putea baza şi pe Cojocaru, Roşu şi Puşcaş, care au revenit deja de la loturile Under 19 şi Under 18, unde au fost selecţionaţi în această săptămînă.

Echipa pentru amicalul cu Ludogoreţ
Stanca - Dumitraş, Szukala, Martinovici, Latovlevici - Chipciu, Gardoş, Prepeliţă, Pîrvulescu - Nikolici, Rocha
Rezerve: Cojocaru, G. Matei, T. Bălan, M. Costea, Roşu, Puşcaş

Steaua selecţionaţilor
Tătăruşanu (Cojocaru) - Georgievski, Puşcaş, Chiricheş, Filip - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Cr. Tănase, I. Roşu - Rusescu

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Becali cere test pentru Paszkany
Patronul Stelei a repornit, în emisiunea Contraatac de la GSP TV, războiul cu omologul său de la CFR. "Emil Boc, primarul Clujului, e influenţat de Paskzany, care vrea să-i fie dată lui Cluj Arena! Să-l întrebaţi pe Paskzany cu cine ţine la meciul România - Ungaria în preliminariile pentru Mondialul din 2014! O să aflaţi dacă el şi CFR sînt echipă românească sau dacă am eu dreptate şi ei reprezintă interesele ungurilor şi vor să demonstreze că ungurii sînt peste români!", a declarat Gigi Becali la GSP TV.

Reghe spionează la Stuttgart
Antrenorul Stelei va merge la sfîrşitul săptămînii viitoare în Germania pentru a o vedea la lucru pe prima adversară din grupele Europa League, Stuttgart. Reghecampf va asista la partida Stuttgart - Fortuna Dusseldorf, care va avea loc sîmbăta viitoare, după care, a doua zi, va ajunge direct la Iaşi, unde Steaua va evolua în etapa a 8-a din Liga 1. Stuttgart - Steaua va avea loc în Germania, pe 20 septembrie, de la 20:00, în direct la ProTV.

Gigi distruge Pandurii
Patronul Stelei a dezvăluit ce plan are în cazul în care Pandurii Tg. Jiu va reuşi să se menţină peste trupa din Ghencea şi la finalul anului. "I-am şi spus lui MM Stoica faptul că e de ajuns să iau un singur jucător şi îi distrug. Nu e nevoie să-i iau pe cei despre care a zis Balaci, adică Maxim, Voiculeţ şi Nistor, îl iau doar pe primul şi gata, se destramă treaba acolo!", a spus Becali.

Gabi Matei încă nu e gata
Deşi Gigi Becali l-a anunţat ca fiind apt să joace, fundaşul dreapta nu va putea să joace pentru Steaua în următoarele două-trei săptămîni. Chiar dacă se pregăteşte normal, alături de colegii săi, Matei mai are nevoie de o perioadă pentru a intra în ritmul normal, abia după aceea va fi titularizat de Reghecampf. Cel mai probabil, el va apărea în primul "11" la meciul din "16-imile" Cupei României, din ultima săptămînă a lunii septembrie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
walhalla
walhalla  •  07 Septembrie 2012, 12:58

Avem echipa, avem valoare...si inca ne tinem pe picioare! Faina echipa de rezerve...

dany_97
dany_97  •  07 Septembrie 2012, 09:40

b ate steaua

gabrynane
gabrynane  •  07 Septembrie 2012, 07:14

LUDOGOREŢ - STEAUA, AZI, ORA 18.00, ÎN DIRECT PE SPORT.RO ŞI LIVETEXT PE GSP.RO serios?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close