FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Trag de bombardier! Au început negocierile pentru Claudiu Keşeru

Articol de , - Publicat luni, 17 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 noiembrie 2014 09:29

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf încearcă să-l convingă pe Claudiu Keşeru să semneze un contract de impresariat, dar atacantul nici nu vrea să audă

Evoluţiile excelente pe care le are în tricoul Stelei, o dată cu revenirea acestuia în România, au făcut din Claudiu Keşeru o ţintă pentru impresari. Mai multe persoane din cadrul clubului au dezvăluit că jucătorul este curtat de soţia fostului antrenor al Stelei, Laurenţiu Reghecampf, care-l sună şi îi trimite mesaje: "Claudiu a primit mai multe mesaje cu tot felul de propuneri pentru a semna un contract de impresariat pentru perioada următoare. Nu au lipsit ofertele pentru un transfer în străinătate chiar în vară. Aceasta insistă, dar fără rezultat!".

Are impresar francez
Nu este pentru prima oară cînd impresarul favorit al steliştilor încearcă să pună mîna pe semnătura golgeterului de 27 de ani. "Imediat după ce a venit la Steaua, lui Keşeru i s-a sugerat să semneze un contract cu soţia antrenorului pentru a avea o viaţă mai bună. Chiar dacă atunci au fost discuţii, Claudiu a refuzat. Acesta nu era pe placul lui Reghe tocmai din acest motiv!", continuă dezvăluirile sursei GSP.

Mai mult, se pare că Reghecampf s-ar fi opus transferului lui Keşeru de la Bastia, adus în Ghencea la propunerea lui Mihai Stoica. În acest moment, atacantul îl are impresar pe francezul Jeremy Bouhy, cel care are deja mai multe oferte pe numele fotbalistului, doar că Claudiu nu se gîndeşte momentan la o posibilă plecare de la Steaua.

28 este numărul de goluri pe care Claudiu Keşeru le-a reuşit în tricoul Stelei în 2014 atît în competiţiile interne, cît şi în cupele europene

18 meciuri a bifat Keşeru ca titular la Steaua sub comanda lui Gâlcă, în schimb cu Reghe antrenor acesta a intrat din primul minut doar în 5 partide

Roşu vine la Europa FM
Antrenorul secund al Stelei, Laurenţiu Roşu, a acceptat invitaţia directorului Gazetei, Ovidiu Ioaniţoaia, de a participa în această seară la emisiunea Tribuna Zero. Transmisă în direct de radio Europa FM de la ora 21:00, colaboratorul lui Gâlcă va discuta despre primele luni petrecute în Ghencea, despre situaţia jucătorilor, dar şi despre şansele echipei în Liga 1 şi Europa League. Ascultătorii pot intra în direct şi adresa întrebări la numărul 0372.069.6990372.069.699.

"Mi-ar plăcea să joc la Steaua"
Unul dintre cei mai buni jucători ai Viitorui, Bogdan Mitrea, a vorbit despre şansele sale de a ajunge în Ghencea: "Mi-aş dori un transfer, chiar la o echipă mai mare. Mi-ar plăcea să joc la Steaua, e un club mare, cred că oricărui fotbalist român i-ar plăcea să joace la Steaua. M-aş bucura enorm să ajung în Ghencea". "Cînd nu avea valoare, cînd nu era cunoscut, l-am luat şi l-am crescut! Am crezut în el şi el îşi arată calităţile", a explicat Hagi.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (21)
ionutz777
ionutz777  •  17 Noiembrie 2014, 23:45

Va invităm pe site-ul cu cele mai bune pronosticuri și ponturi sportive...între 80-100 % ponturi corecte..pronosticuribune.blogspot.ro

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 Noiembrie 2014, 23:16
Postat de unico_biancorossi pe 17 Noiembrie 2014, 23:15

bombardier ? hadi mah...

nici nu s-a vazut pe teren cu irlandezii aia amarati.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 Noiembrie 2014, 23:15

bombardier ? hadi mah...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează