FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Transfer la ”oficială”: Marius Stan! » Dinamo îl vrea pe omul care a adus Galaţiul în Liga Campionilor

Stan este și membru în Comitetul Executiv al FRF
Stan este și membru în Comitetul Executiv al FRF

Articol de - Publicat sambata, 24 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 23 septembrie 2011 21:29

Cristi Borcea se bazează pe prietenia sa cu directorul general al campioanei şi îl îmbie să vină cît mai curînd şef al executivului în Ştefan cel Mare, şi de teamă să nu meargă la Steaua.

Dinamo nu s-a mişcat prea agil pe piaţa de transferuri la jucători, dar speră să recupereze la nivelul staff-ului administrativ. De aceea, zilele trecute, după ce Marius Stan a fost tras pe linie moartă la Oţelul, Cristi Borcea l-a sunat de la Miami pe mai vechiul său amic şi i-a propus funcţia de şef al executivului în Ştefan cel Mare! Post pe care acum îl ocupă însuşi Borcea. "Ai avea mînă liberă la transferuri, tu ai conduce treburile la nivel administrativ, noi, acţionarii, venim doar la meciuri şi la şedinţele lunare. Nu ne băgăm peste tine!", i-a transmis dinamovistul încă directorului general al clubului de la malul Dunării.

Cu ochii pe Rîpă, Sîrghi şi Ilie
"Borcea îl respectă mult pe Stan, are încredere în capacităţile şi cunoştinţele lui, de aceea l-a mai ofertat în alte cîteva rînduri, însă gălăţeanul a declinat oferta", au declarat mai mulţi apropiaţi ai clubului "cîinilor". Marius Stan nu a oferit nici un răspuns, aşteaptă să vadă ce-i oferă viitorul apropiat la el acasă.

Dinamoviştii se grăbesc în privinţa celui poreclit "Presidente" ca nu cumva să încerce şi Gigi Becali să-l ia la Steaua, în locul lui MM Stoica, tot mai încolţit în Ghencea! În plus, roş-albii mai poftesc şi la nişte jucători de-ai Galaţiului, pe care îi vizează de un an: este vorba de apărătorii Cornel Rîpă, Silviu Ilie şi Cristi Sîrghi. Cei trei, ori măcar unul dintre ei, ar putea părăsi Oţelul, dacă acţionarii umblă serios la contul bancar din iarnă, după ce se vor termina meciurile din grupele Ligii.

2 trofee are Stan ca şef al Oţelului, ambele în acest an, campionatul şi Supercupa României

"Vreau un alt Dinamo"

Nici Ciobotariu nu e mulţumit de jocul echipei: "Contra Luceafărului, trei-patru fotbalişti nu s-au ridicat la nivelul cerut, mai caut soluţii pe benzi. Îmi doresc să rămînem pe locul 1 şi după deplasarea de la Ploieşti, cred şi sper că şi băieţii vor acelaşi lucru. Vom juca într-o atmosferă frumoasă duminică, de aceea vreau o altă faţă a lui Dinamo". Chiar dacă Ciobi n-a dat nume, cei care l-au dezamăgit au fost Păun, Scărlătescu şi Bakaj.

Badea are răbdare
Nicolae Badea a încercat ieri să liniştească apele: "Este exclusă varianta schimbării antrenorului. Nici nu s-a pus o asemenea problemă. Am început un proces cu Ciobi, echipa e mult schimbată în bine. Nici el nu este foarte mulţumit de jocul din Cupă, are multe lucruri de corectat, le ştie, dar îl las pe el să le pronunţe şi să le facă. Atmosfera sportivă şi din afara gazonului este în ordine, nu putem să cerem nici jucătorilor, nici lui Ciobotariu evoluţii şi schimbări spectaculoase peste noapte. Nu se pot face lucruri minunate din senin".

"Visez la event"
Srgian Luchin a marcat golul victoriei cu Luceafărul Oradea (1-0) şi a fost desemnat omul meciului. Apărătorul de 25 de ani e modest: "Încă nu sînt la nivelul la care eram la Timişoara, am nevoie de răbdare. Le mulţumesc colegilor şi antrenorilor că mă înţeleg şi că mă ajută să mă integrez. Îmi doresc să ajut clubul să cîştige trofee, vreau eventul anul acesta în Ştefan cel Mare".

Frica de propriii fani
Suporterii dinamovişti au primit 740 de bilete pentru partida cu Petrolul, iar jucătorii se tem ca aceştia să nu arunce iar cu torţe şi petarde pe teren. "Să vină să ne susţină, nu să facă la fel ca în meciul cu Rapid. Decît aşa, mai bine să stea acasă!", a spus Cătălin Munteanu. "Avem nevoie de încurajările fanilor, nu de gesturi nesportive", a zis şi căpitanul Dănciulescu. Ultraşii promit că vor fi cuminţi: "Ne vom comporta civilizat, nu vom arunca torţe!".

Inbox
- Juniorii clubului au prezentat ieri noile echipamente pe care Dinamo le-a pus la dispoziţie tuturor grupelor de copii. Cu această ocazie a fost inaugurat şi terenul de antrenament "Piţi Varga".
- Marius Niculae este OK. După contuzia la piciorul drept care l-a ţinut departe de gazon două zile, atacantul s-a antrenat ieri normal şi poate evolua la Ploieşti.
- "Cîinii" nu au primit din partea LPF dreptul de a permite femeilor şi copiilor accesul pe arenă la meciul cu Concordia Chiajna, însă etapele de suspendare, cu porţile închise, s-au redus de la 3 la 2, astfel că partida cu ilfovenii este ultima de penalizare, după ce cu Luceafărul s-a jucat fără spectatori. Cu Braşovul, vor fi spectatori în tribune.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
zelea
zelea  •  24 Septembrie 2011, 22:38
Postat de inima_de_caine pe 24 Septembrie 2011, 05:51

Nu vine! Iar dacă Stan iese primar la Galaţi, poate candidează şi Borcea la Miami! :)

Tare asta!!!(((((((((((((-:

stefanaa
stefanaa  •  24 Septembrie 2011, 21:21

si chiar daca ar fi asa , de unde stiti voi ce au vorbit? nu mai vindeti gogosi

vali12
vali12  •  24 Septembrie 2011, 14:53

blatistii la blatisti trag. iti dai seama ce echipa ar face stan impreuna cu borcica? i-ar depasi chiar si pe bozgorii de la cfr la blaturi.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează