FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Transferul lui Benga la PAOK e aproape rezolvat » Cît va încasa Petrolul pe fundaş

Benga are o cotă de piață de 1,1 milioane de euro pe transfermarkt.de
Benga are o cotă de piață de 1,1 milioane de euro pe transfermarkt.de

Articol de , - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 07 ianuarie 2014 20:12

Contra ar putea rămîne fără cel mai utilizat fundaş central din lot, dorit în Grecia de PAOK Salonic.

Petrolul e la un pas să facă o superafacere cu Alexandru Benga. Venit gratis în vara lui 2013 de la Oţelul, stoperul de 24 de ani ar putea aduce 800.000 de euro în vistieria clubului. Acesta este suma propusă ploieştenilor de PAOK Salonic pentru un transfer definitiv al jucătorului care a dat gol Stelei în meciul din Ghencea.

"Ştiu de interesul celor de la PAOK pentru mine! Acest lucru reprezintă o mare oportunitate pentru cariera mea. Evident că vreau că semnez cu PAOK, pentru că este un club important din Grecia. Nu ştiu mai multe detalii despre acest transfer, aştept să aflu mai multe de la Petrolul zilele viitoare", a precizat Benga, care ar putea deveni coleg cu Costin Lazăr la formaţia care se află pe locul 2 în campionatul Greciei.

Alexandru a devenit titular la Petrolul odată cu accidentarea lui Manasse şi a strîns 20 de meciuri în toate competiţiile şi un gol în tricoul "lupilor".

"Nu ştiu despre ce sumă de transfer e vorba, sînt detalii care nu mă privesc pe mine, dar eu aş da un milion de euro pe mine!" (Alexandru Benga, fundaş Petrolul)

35 de meciuri şi două goluri a strîns Benga în Liga 1 la Oţelul şi Petrolul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
laurentz
laurentz  •  10 Ianuarie 2014, 23:21
Postat de lolita_20007 pe 10 Ianuarie 2014, 15:49

In Divizia C cu Pietrolul!

A behait si Lolita.

laurentz
laurentz  •  10 Ianuarie 2014, 18:49

"Sa comparam posibilitatile tale financiare cu ale mele reprezinta o crima impotriva umanitatii." Cata inteligenta are acest "ploiestean"... De weekend. Continua sa mergi cu familia in deosebitul mediu academic din Ghencea. La loja, bogatasule, alaturi de lumea buna: oieri, samsari de jucatori, barbugii, etc. N e s i m t i t u l e.

lolita_20007
lolita_20007  •  10 Ianuarie 2014, 15:49

In Divizia C cu Pietrolul!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează