FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Transferul numărul 8 » Abraham a semnat azi cu ”cîinii” şi a fost prezentat oficial

Articol de - Publicat miercuri, 08 iulie 2015 13:55

Dinamo a continuat campania de achiziții, aducînd un goal-keeper, aceasta și fiindcă Vytautas Cerniauskas nu e sută la sută refăcut medical. S-a renunțat la Brac.

16:30

UPDATE: "Cîinii" l-au prezentat oficial pe portarul Gabriel Abraham. Acesta s-a fotografiat alături de tricoul de joc al formaţiei.

13:40

UPDATE: Portarul Gabriel Abraham a semnat un contract pe patru ani cu formaţia Dinamo.

Ştirea iniţială:

Numărătoarea inversă pînă la startul campionatului a început, dar "cîinii" continuă să facă transferuri. Mircea Rednic și Dinu Gheorghe au anunțat că un fundaș stînga și un atacant sînt țintele principale ale roș-albilor, dar, pînă la definitivarea situației celor doi, Dinamo a mai adus un portar.

Ieri, așa cum a anunțat gsp.ro, bucureștenii au ajuns la un acord cu Gabriel Abraham, 24 de ani, ultima oară la Oțelul.

Două motive au condus la tranzacție:

  1. Cerniauskas încă se resimte după problemele la mîna dreaptă, nu este refăcut sută la sută;
  2. S-a renunțat la Brac, ex- CSU Craiova, venit în probe în Italia, așa cum Gazeta Sporturilor anunțase din week-end.

Abraham a făcut parte din echipa gălățeană în ediția 2010/'11, cînd dunărenii au ieșit campioni. În primăvară, goal-keeperul s-a afirmat în victoriile pe care Oțelul le-a repurtat, în deplasare, cu Steaua (2-1) și cu ASA Tîrgu-Mureș (2-1).

De fapt, din 11 meciuri în ediția trecută în care Abraham a fost în poarta gălățenilor, formația a fost învinsă doar de 4 ori. Gabriel va începe antrenamentele sub comanda lui Mircea Rednic.

150.000 €este cota lui Abraham pe transfermarkt.de

14 goluriîn 11 meciuri a încasat portarul între buturile Oțelului

7 jucătoriau fost rezolvați, în afară de Abraham: portarul Cerniauskas, fundașii Corbu, Feussi și Mevlja, mijlocașii Van Haaren și Vojnovici și atacantul Himcinschi

Alte știri despre Dinamo:

Toți banii odată

Karabukspor îl vrea pe Alexe, doar că oferta formației din liga secundă turcă nu este pe placul "cîinilor". "Dacă este o propunere serioasă, să se plătească toți banii odată, fiindcă suma respectivă am putea s-o reinvestim pentru aducerea unui alt atacant de top", au comentat roș-albii. Marius a ajuns la un acord cu "otomanii", însă Karabukspor vrea să ofere 200.000 de euro acum și încă pe atît la iarnă. Dacă va plăti toată suma, într-o singură tranșă, Alexe va ajunge lîngă Liviu Antal, fostul gălățean, la Karabukspor.

Mulemo, timp de gîndire

Fundașul stînga Landry Mulemo, 28 de ani, a solicitat încă o săptămînă să se gîndească dacă vine în România sau nu. Apărătorul belgiano-congolez nu este convins pe deplin că-l poate ajuta o experiență în Liga 1, de aceea le-a transmis dinamoviștilor că vrea să studieze profund situația.

Un maghiar în teste

Fundașul lateral Daniel Svab, 24 de ani, a efectuat ieri vizita medicală și se va pregăti sub comanda lui Mircea Rednic, urmînd ca antrenorul să decidă dacă jucătorul va fi transferat. Svab a evoluat ultima oară în liga secundă ungară, la Mezokovesd-Zsory, dar a prins și un sezon, 2013/'14, la Energie Cottbus, în Zweite Bundesliga. Fost internațional Under 21 al maghiarilor, Svab a jucat în țara sa pentru Ferencvaros și Gyor.

Mîine, echipamentul

"Cîinii" își vor prezenta mîine tricourile cu care vor aborda viitorul sezon. Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat de luna trecută, Dinamo va avea primul echipament roșu, cu o dungă laterală albă, unul similar celui purtat de "naționala" Braziliei în urmă cu un an. Al doilea rînd de tricouri este de culoare albă, iar al treilea negru.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (55)
zecs93
zecs93  •  09 Iulie 2015, 17:02
Postat de dinamo_fan pe 09 Iulie 2015, 03:20

zecs tu sigur esti dinamovist ? avem vreo 4 atacanti in lot. ti-e rusine cu Moldoveanu si Himcinschi ? abia l-am cumparat si pe Vojnovici, tot atacant. Mai e Vaduva. Rotariu, Gavrila, Lazar pot sa joace si au jucat si ei atacanti. Ai incredere si rabdare.

Si da sunt dinamovist, crede-ma ca nu ai tu ani in buletin la cate deplasari si meciuri pe teren propriu am eu cu echipa DINAMO !!!

zecs93
zecs93  •  09 Iulie 2015, 17:01
Postat de dinamo_fan pe 09 Iulie 2015, 03:20

zecs tu sigur esti dinamovist ? avem vreo 4 atacanti in lot. ti-e rusine cu Moldoveanu si Himcinschi ? abia l-am cumparat si pe Vojnovici, tot atacant. Mai e Vaduva. Rotariu, Gavrila, Lazar pot sa joace si au jucat si ei atacanti. Ai incredere si rabdare.

ti-se pare solutii mai bune himcinschi si alexe ??? Moldoveanu inca e tanar dar pare o certitudine din ce am vazut in amicale ( chiar daca au jucat cu pescari) !!! Ne trebuie neaparat 2 atacanti cu experienta, cu cifre pentru ca nu putem juca doar cu himcinschi si moldoveanu, iar vojnovici e mijlocas central, nustiu de unde ai auzit tu prostia ca e atacant ?? Cat despre Lazar,vaduva si GAVRILA, ei deabia fac fata pe posturile lor, daca ii reprofileaza ca barcauan cine stie in ce penibilism o dau !!!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  09 Iulie 2015, 03:20
Postat de zecs93 pe 09 Iulie 2015, 00:01

Si nici nu o sa mai vina vrunul, o sa zica ceva de genu ca suntem acoperiti, ca in amicale am rupt bucatarii de le-au cazut tava din maini, etc...... Moldoveanu si Himcinschi vor fi atacanti din sezonu asta, nici daca pleaca si figurantu de alexe nu o sa mai aduca vrunul, astea si daca raman fara atacanti il baga pe nedelcearu sau pe lazar in atac gen Barcauan !!!

zecs tu sigur esti dinamovist ? avem vreo 4 atacanti in lot. ti-e rusine cu Moldoveanu si Himcinschi ? abia l-am cumparat si pe Vojnovici, tot atacant. Mai e Vaduva. Rotariu, Gavrila, Lazar pot sa joace si au jucat si ei atacanti. Ai incredere si rabdare.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează