FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA, AZI, ORA 18:30, ÎN DIRECT PE DOLCE1, LIVETEXT PE GSP.RO

Trei "perle" roş-albastre » MM şi Reghe au oferit momente haioase la conferinţa de presă

Articol de - Publicat sambata, 21 decembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 21 decembrie 2013 09:41

1. Victoria obţinută pe Arena Naţională în faţa Astrei i-a dat aripi antrenorului Stelei. Acum, Laurenţiu Reghecampf şi-a negat propriile declaraţii: "S-a spus că sîntem o echipă obosită, uite că am cîştigat şi am arătat că nu e deloc aşa. Ba chiar, la Giurgiu, veţi vedea că tot noi vom învinge". Înaintea partidei de la Piatra Neamţ, cînd Steaua a învins-o pe Ceahlăul cu 2-0, Reghe declara: "Avem peste 30 de meciuri în acest sezon, e normal ca jucătorii să resimtă oboseala".

2. Mihai Stoica i-a criticat pe giurgiuveni pentru ironiile din ultima vreme la adresa Stelei. Managerul a anunţat că nu a vrut să le răspundă pentru că a fost rugat de Gigi Becali să se concentreze doar la fotbal: "Respectăm pe toată lumea. Nici celor de la Dinamo nu le-am zis nimic după ce au venit cu acel tricou al arbitrului Dima, ba chiar i-am lăudat după ultimele rezultate. Uitaţi şi Rapidul. Am făcut eu vreo ironie cînd a fost retrogradată echipa?! Nu, nici vorbă!". Adevărul e altul. În vară, la cîteva minute după ce giuleştenii au fost retrogradaţi la TAS, MM a postat pe contul său de Facebook imnul Chiajnei, formaţie ce urma să le ia locul alb-vişiniilor în Liga 1.

3. Deşi e cunoscut ca un personaj care nu agreează presa, avînd în vedere şi incidentul din Macedonia, cînd a bruscat un reporter TV, dar mai ales că apelează frecvent la "silenzio stampa", ieri, managerul Stelei a cerut ajutorul mass-media: "Se pare că suporterii noştri nu vor fi lăsaţi să intre pe stadion de firma de pază a domnului Niculae. Aş vrea ca presa să însoţească fanii noştri. Se vrea întocmirea unor rapoarte prin care ultraşii să fie suspendaţi".

2,50 e cota oferită de Stanleybet pentru o victorie a Stelei diseară. Roş-albaştrii sînt uşor favoriţi în faţa Astrei, al cărei succes e cotat la 2,60

3,35 e cota oferită de Casa Pariurilor pentru ca în partida de la Giurgiu să se marcheze minimum 4 goluri

22,00 e cota oferită de Stanleybet pentru a se repeta scorul de miercuri, 3-1 pentru Steaua. Un 3-1 pentru Astra are cota 26,00

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Steaua e favorită"
Daniel Isăilă a recunoscut că adversarul are prima şansă la victorie şi în meciul de azi: "Ştim la ce să ne aşteptăm, cei din Ghencea au atuul experienţei, dar şi al moralului. Trebuie să nu ne mai gîndim la primul meci şi să încercăm să ne impunem jocul. Steaua este favorită, e campioană, e mult mai matură, dar poate pierde şi ea".

Critici pentru Tudor
Fostul arbitru internaţional Adrian Porumboiu crede că Alexandru Tudor nu a vrut să supere nici o echipă în meciul cîştigat de Steaua cu Astra, 3-1, dar a încălcat regulamentul: "Cînd vrei să nu superi nici una dintre tabere, nu faci deloc bine. Nu ajuţi fotbalul prin această manieră. Dacă ai o fază precum cea a lui Kapetanos e «roşu» direct, la fel n-ai nici o scuză la intrarea din spate a lui Yahaya. Sîmbătă, ar fi fost indicat să fie de delegat Haţegan sau Balaj, nu Kovacs!".

Citește și:

Novak Djokovic face acum RMN la Roland Garros! Informații în premieră din Serbia, ore cruciale pentru Nole
Tenis
Novak Djokovic face acum RMN la Roland Garros! Informații în premieră din Serbia, ore cruciale pentru Nole
România - Bulgaria, toți ochii pe națională înainte de EURO 2024! Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu
Nationala
România - Bulgaria, toți ochii pe națională înainte de EURO 2024! Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu
A tunat și fulgerat: „Ianis Hagi e doar frumușel, Pușcaș aleargă zăpăuc, iar Stanciu e la final de carieră. Ar fi o mare prostie să nu joace Coman titular”
Nationala
A tunat și fulgerat: „Ianis Hagi e doar frumușel, Pușcaș aleargă zăpăuc, iar Stanciu e la final de carieră. Ar fi o mare prostie să nu joace Coman titular”

După 5 ani în Canada, Leonard Doroftei anunță întoarcerea definitivă în țară: „În România a fost doar vina mea, nu am știut exact ce vreau”

„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”


Comentarii (12)
travk
travk  •  21 Decembrie 2013, 16:21

craitoiu spune tu, de craciun tu esti porrcu???

dori26
dori26  •  21 Decembrie 2013, 12:50

a fost o simpla constatare, nu trebuie sa te iriti :)

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  21 Decembrie 2013, 12:08

Craitoiule lasa-neee lasa-nee !! Du-te si te spanzura cu fularul ros-alb din dotare !!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează