FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Trei stau în stand-by » Ionel Gane, pe muchie de cuţit: cu ce antrenori ar putea fi înlocuit dacă nu învinge Petrolul sau Astra

Articol de - Publicat miercuri, 20 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 20 august 2014 01:59

Dacă nu învinge măcar una dintre Petrolul şi Astra, ”Jerry” Gane va fi schimbat. Noul tehnician se va alege dintre Sorin Cîrţu, Cristi Pustai şi Petre Grigoraş.

Ionel Gane este în corzi. Antrenorul de 42 de ani a scos doar două puncte în 4 etape şi trebuie să obţină măcar o victorie din viitoarele două runde, cu Petrolul, duminică, şi cu Astra. "Jerry" ar putea fi schimbat din

funcţie în cazul în care CS Universitatea nu va înregistra prima victorie în Liga 1. Trei nume s-au vehiculat deja în Bănie, ca posibili înlocuitori ai lui Gane. Primul pe listă este localnicul Sorin Cîrţu, 58 de ani, liber de acord, urmat de Cristi Pustai, 46 de ani, în aceeaşi situaţie şi el.

Al treilea este Petre Grigoraş, 49 de ani, aflat, momentan, sub contract cu Pandurii, aflat şi el într-o situaţie delicată, precum Gane. Grig a mai fost dorit în primăvară la CSU, dar atunci a refuzat oferta conducătorilor clubului, preferînd să semneze cu gorjenii.

Revine Mateiu
Mijlocaşul Alexandru Mateiu s-a accidentat în prima rundă, dar reîncepe de mîine antrenamentele. Totuşi, de-abia revenit după ce a avut piciorul în ghips, fotbalistul adus pe 200.000 de euro de la FC Braşov nu poate evolua împotriva Petrolului şi a Astrei, urmînd să se întoarcă pe gazon după pauza competiţională.

Mateiu a avut o entorsă de genunchi, ratînd şi o eventuală convocare la prima reprezentativă. Ceilalţi trei accidentaţi ce-au ratat meciul cu Gaz Metan, Acka, Achim şi Bancu, au fost ieri la antrenament. Pot fi selecţionaţi pentru etapa de duminică împotriva lui Mutu şi compania.

1,5 milioane de euro s-au investit în vară în aducerea a 14 jucători la gruparea din Bănie

5,5 milioane de euro este bugetul clubului, peste cel al lui Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
fcu1948
fcu1948  •  22 August 2014, 23:59
Postat de stefan.. pe 20 August 2014, 13:37

Numirea lui Cartu ar fi o noua bataie de joc la adresa suporterilor craioveni. Oare patronii actuali ai Stiintei iau criteriu de alegere a antrenorilor lipsa de performanta sau, mai mult, contraperformantele acestora?

Care Știința??? Asta e doar wcsu clona infectă! Sau mai pe înțelesul tău, lărguța + mircea hăndel = love.

antalmihai
antalmihai  •  20 August 2014, 16:36
Postat de blaustein pe 20 August 2014, 12:48

Daaaa... Cartu e cel mai indicat. Omul nu a ratat nici o retrogradare pe unde a fost, doar cand a fost demis la timp.

daaaaaaaaaaaaaaa,il vrem pe pirtu sa retrogradeze.....

barabas2007
barabas2007  •  20 August 2014, 16:09

Poate-l aduceti pe Mourinho....la banii vostrii....

Vezi toate comentariile (16)
Comentează